PROCURIO SNIMAK IZ SVLAČIONICE: Evo šta je sve Meloun rekao igračima Denvera posle poraza od Majamija! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Nagetsa je bio prilično glasan.

PROCURIO SNIMAK IZ SVLAČIONICE: Evo šta je sve Meloun rekao igračima Denvera posle poraza od Majamija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli u potpunosti da odbrane domaći teren u velikom finalu NBA lige, pošto ih je u drugoj utakmici serije pobedio Majami Hit u Koloradu.

Najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić koji je postigao 41 poen, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da dođe do trijumfa, pošto su ostali članovi ekipe zakazali.

Na društvenim mrežama se ubrzo pojavio snimak iz svlačionice Nagetsa koji je nastao dok je govor nakon poraza držao trener Majk Meloun.

Naš cilj sada je da pronađemo način da odemo do Majamija i ukrademo jednu pobedu nazad... Što ćemo i uraditi jer ćemo igrati čvršće od njih i biti disciplinovaniji od njih - pokušavao je da ohrabri svoje pulene Meloun.

Finalna serija se sada seli u Majami, a trenutni rezultat je 1-1, što garantuje da će se igrati bar još jedan meč u Denveru. Treća utakmica velikog finala na programu je u noći između srede i četvrtka, sa početkom od 2 sata i 30 minuta posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading