NIJE HTEO DA DODA LOPTU JOKIĆU: Ovako je Marej promašio šut za produžetak! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanađanin izigravao heroja, pa postao tragičar.

NIJE HTEO DA DODA LOPTU JOKIĆU: Ovako je Marej promašio šut za produžetak! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džamal Marej promašuje šut za produžetak

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da odbrane domaći teren u velikom finalu NBA lige, pošto ih je u drugoj utakmici serije pobedio Majami Hit u Koloradu.

Nagetsi su izgubili 111:108, a imali su šansu da se domognu produžetka, pošto je poslednji napad na meču bio njihov.

Međutim, strateg Denvera Majk Meloun nije hteo da traži tajm-aut, već je pustio da igrači sami osmisle napad za izjednačenje na parketu, ali se to nije završilo kako treba.

Naime, odgovornost je preuzeo Džamal Marej, ali je Džimi Batler odigrao sjajnu odbranu, pa je Kanađanin uzeo veoma težak šut za tri poena koji nije pogodio, pa su gosti tako došli do trijumfa.

Kako je izgledao poslednji napad Denvera, pogledajte u sledećem video snimku.

Na snimku se može primetiti da se Nikola Jokić nudio da primi loptu, ali da mu je Kanađanin nije dao, jer je hteo on da bude heroj.

Finalna serija se sada seli u Majami, a trenutni rezultat je 1-1, što garantuje da će se igrati bar još jedan meč u Denveru. Treća utakmica velikog finala na programu je u noći između srede i četvrtka, sa početkom od 2 sata i 30 minuta posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading