HAOS NA KONFERENCIJI: Spolstra POLUDEO zbog pitanja o Jokiću!

Autor:

Sport

05.06.2023

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Majamija nije mogao da veruje šta čuje.

HAOS NA KONFERENCIJI: Spolstra POLUDEO zbog pitanja o Jokiću!

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra

Košarkaši Majami Hita uspeli su da naprave brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su u drugoj utakmici serije savladali Denver Nagetse u Koloradu .

Posle meča je pred novinare izašao strateg gostiju sa Floride Erik Spolstra, a poprilično ga je iznerviralo jedno pitanje o Nikoli Jokiću.

Naime, novinarka "ESPN" televizije je upitala trenera Majamija da li ekipe koje igraju protiv Denvera Džokera pokušavaju da načine igračem koji će samo da poentira ili samo da asistira.

To je smešno. Neko ko ne zna mnogo o košarci to tvrdi. Momak je neverovatan igrač. Dve godine zaredom bio je najbolji košarkaš na svetu (MVP). Ne možete samo reći: 'Učiniću ga poenterom'. Oni ne igraju tako, imaju mnogo različitih akcija iz koje te mogu ugroziti - zagrmeo je Spolstra.

Nastavio je maltene u dahu.

Moramo da se fokusiramo na ono što radimo. Pokušavamo da radimo stvari na teži način. A Jokić zahteva od vas da mnoge stvari morate da radite na teži način. Ima naše puno poštovanje - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading