NE MOŽEMO TAKO: Zvezda Denvera prozvala saigrače!

Autor:

Sport

05.06.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritiku je izbegao samo Nikola Jokić.

NE MOŽEMO TAKO: Zvezda Denvera prozvala saigrače!

Foto: Tanjug/AP

Vlatko Čančar, Nikola Jokić i Džef Grin

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli u potpunosti da odbrane domaći teren u velikom finalu NBA lige, pošto ih je u drugoj utakmici serije pobedio Majami Hit u Koloradu.

Najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić koji je postigao 41 poen, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da dođe do trijumfa, pošto su ostali članovi ekipe zakazali.

Posle utakmice je izjavu dao jedan od najiskusnijih u redovima Nagetsa Džef Grin i nije bio nimalo prijatan prema sebi i svojim saigračima, svim osim centra rođenog u Somboru. Njega je zapravo hvalio na sav glas.

Uradio je ono što treba da uradi. Kada je trebalo da bude agresivan, bio je. Imao je dobre poteze. On ima dobar pregled terena, nisu mu oduzeli asistencije. Ako je on tako agresivan, ostali moraju da pronađu način da budu učinkoviti. Ne možemo samo da čekamo Jokića i šta će on da uradi. Da počnemo od odbrane i to prenesemo na napad - grmeo je 36-godišnji Grin.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džef Grin pokazao borbenost

Nastavio je u istom ritmu.

- Ovo je je***o finale, energija mora da bude bolja. Ne možemo ovako, moramo bolje. Sve je stvar discipline, na lopti, bez nje. Jasno nam je šta je potrebno. Ovo je finale, nisu nam potrebni veliki govori da bi se podigli. Znamo šta moramo da uradimo u trećoj utakmici. Nismo bili svoji. Komunikacija mora da bude bolja - poručio je Džef.

Finalna serija se sada seli u Majami, a trenutni rezultat je 1-1, što garantuje da će se igrati bar još jedan meč u Denveru. Treća utakmica velikog finala na programu je u noći između srede i četvrtka, sa početkom od 2 sata i 30 minuta posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading