MANEKEN NIKOLA! Jokić BACIO ODELO i obukao majicu koja košta PRAVO BOGATSTVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena jeste previsoka, ali za njega je to prava sitnica.

MANEKEN NIKOLA! Jokić BACIO ODELO i obukao majicu koja košta PRAVO BOGATSTVO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da vrate brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su na strani savladali Majami Hit rezultatom 109:94.

Njih je do pobede vodio Nikola Jokić, kao i obično. Srbin je ostvario monstruozni tripl-dabl, kojim je ispisao istoriju NBA lige, a imao je i veliku podršku u Džamalu Mareju te je ovaj tandem uradio nešto što niko pre njih dvojice nije.

Bilo je zanimljivo na terenu, tribinama, ali i oko same hale pre i posle utakmice.

Posebno je "u oko upao" Jokićev stajling pre dolaska u halu. Poznato je da je Srbin u poslednje vreme često na utakmice dolazio u odelima, a jednom prilikom dotakao se te teme.

Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odelo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovde da radim svoj posao - rekao je nedavno Jokić.

Ipak, ovog puta Nikola je došao u nešto ležernijoj, ali takođe veoma zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

As iz Sombora pojavio se u Guči polo majici teget boje koja je bila veoma upadljiva, a čija je cena pravo bogatstvo.

 

 

Prema informacijama sa zvaničnog sajta, majica koju je Jokić nosio košta 750 dolara što je definitivno puno za komad garderobe, ali za NBA zvezdu poput Džokera ova cena je prava sitnica.

Majica je savršeno stajala Nikoli, a donela mu je i sreću, pa ne bi čudilo da se još neki put do kraja finalne serije pojavi u njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading