Danas Srpsko-indijski poslovni forum u Palati Srbija: Na otvaranju Murmu i Vučić

Autor:

Vesti

08.06.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forum će početi u Palati Srbija u 12 sati, a na otvaranju će se obratiti predsednik PKS Marko Čadež i vođa privredne delegacije Indije Sanjdže Soni, a zatim i predsednica Indije i predsednik Vučić, najavila je PKS.

Danas Srpsko-indijski poslovni forum u Palati Srbija: Na otvaranju Murmu i Vučić

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Srpsko - indijski poslovni forum, koji će okupiti oko 100 srpskih i indijskih privrednika, biće održan danas u Palati Srbija, a otvaranju će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Indije Drupadi Murmu.

Forum organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Asocijacijom indijskih privrednih komora, uz podršku Ambasade Indije.

Forum će početi u Palati Srbija u 12 sati, a na otvaranju će se obratiti  predsednik PKS Marko Čadež i vođa privredne delegacije Indije Sanjdže Soni, a zatim i predsednica Indije i predsednik Vučić, najavila je PKS.

Privrednicima će biti prezentovan privredni potencijal za saradnju Srbije i Indije, a posle plenarnog dela, održaće se B2B (biznis tu biznis) sastanci privrednika.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće danas predsednicu Republike Indije Drupadi Murmu, koja boravi u zvaničnoj poseti Srbiji od 7. do 9. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (35)

Loading
Valentina

08.06.2023 08:19

Danasnji forum bice odlicna prilika za srpsku privredu i biznis

Feđa

08.06.2023 08:20

Jačanje bilateralne saradnje sa Indijom je jako dobro za Srbiju.

Miloš

08.06.2023 08:22

Očigledan je ugled koji predsednik Vučić ima svugde u svetu pogotovo kod velikih sila i država, a dokaz je i taj što je ovo jedna od prvih zvaničnih poseta nove predsednice Indije nekoj drugoj državi

Veki

08.06.2023 08:25

Prijateljstvo sa Indijom predstavlja veliku čast za Vučica i celu Srbiju