U OKVIRU AKTIVNOSTI PODRŠKE DEMOKRATIJI: Bilčik i Nemec večeras dolaze u Beograd

Autor:

Vesti

01.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroparlamentarci Vladimir Bilčik i Matjaž Nemec dolaze u srpsku prestonicu u okviru aktivnosti podrške demokratiji, objavljeno je na Tviter nalogu Evropskog parlamenta

U OKVIRU AKTIVNOSTI PODRŠKE DEMOKRATIJI: Bilčik i Nemec večeras dolaze u Beograd

Foto: Wikipedia/OliviaMars, Hladnikm

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i evropski poslanik i jedan od posrednika u međupartijskom dijalogu sa Skupštinom Srbije Matjaž Nemec doputovaće u Srbiju u okviru aktivnosti podrške demokratiji, objavljeno je danas na Tviter nalogu EP - podrška demokratiji.

Kako se navodi sa njima će doputovati i Knut Flekenštajn i Alojze Peterle koji prvi put dolazi u Beograd u svojstvu posrednika u političkom dijalogu.

- U okviru aktivnosti podrške demokratiji, evroparlamentarci Vladimir Bilčik, Matjaž Nemec zajedno sa bivšim poslanicima u Evropskom parlamentu Knutom Flekenštajnom i Alojze Peterleom predvode misiju u Srbiji. To je nastavak misija sprovedenih u septembru 2022. i januaru 2023 -  objavljeno je na Tviteru.

 

 

Krajem marta objavljeno je da će u posredničkom timu Evropskog parlamenta za proces parlamentarnog dijaloga u Srbiji, koji predvode Vladimir Bilčik i Matjaž Nemec, biti i dvojicu bivših poslanika Knut Flekenštajn i Alojze Peterle.

U delegaciji EU u Beogradu potvrdili su Tanjugu da će oni doputovati večeras u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading