TRUDILA SAM SE DA SVOJ POSAO OBAVLJAM NA NAJBOLJI NAČIN! Brnabić: Ponosna sam što sam jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića

Autor:

Vesti

07.06.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se javnosti.

TRUDILA SAM SE DA SVOJ POSAO OBAVLJAM NA NAJBOLJI NAČIN! Brnabić: Ponosna sam što sam jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića

Foto: Printscreen

Premijeka je u svom obraćanju poručila:

- Ovo je moj treći mandat kao predsednica Vlade Srbije. Svoj posao sam se trudila da obavljam na najbolji način, davala sve od sebe, i ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Vučića. Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali su rezultati neupitni i jasni. Srbija nikada nije na ovaj način napredovala - rekla je premijerka.

- Mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava. Kada sam ušla u politiku, čak i matične knjige smo imali u papirnom obliku. I svakako digitalizacija u koju je tada verovao samo Aleksandar Vučić. Nije bilo sve savršeno, ali smo dali sve od sebe, borili se, i imamo rezultate sa kojima svako od nas može da se ponosi.

- Tragedija i zločini koji su se dogodili pre nešto više od mesec dana su nas ljudski pogodili, pomerili i zaista duboko promenili. Ova zemlja i svako od nas pojedinačno nikada više neće biti isti kao 3. maja - rekla je premijerka i još jednom izjavila najdublje saučešće porodicama svih žrtava zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Cici

07.06.2023 20:21

Vucic i Brnabic, tim koji pobedjuje

Strahinja

07.06.2023 20:21

Za premijerkin rad imam samo pohvale.

Markos

07.06.2023 20:22

Odlicno ste radiki svoj posao

Nela 01

07.06.2023 20:22

Ana je svoju dužnost obavljala odgovorno i vredno