KRATKO I JASNO! Srbija u TRANSU, Jokić POSLAO PORUKU našem narodu! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je oduševljena Nikolinim rečima.

KRATKO I JASNO! Srbija u TRANSU, Jokić POSLAO PORUKU našem narodu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa vratili su brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit rezultatom 109:94 (24:24, 29:24, 29:20, 27:26).

Najzaslužniji za trijumf tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija. Na taj način je Džoker ušao u istoriju NBA lige!

Takođe, treba istaći i fantastičnu partiju Džamala Mareja koji je upisao 34 poena i po 10 uhvaćenih lopti i asistencija, pa su na taj način on i centar iz Sombora zajedno postali prvi tandem koji je imao tripl-dablove sa po bar 30 koševa.

Osim Srbina i Kanađanina, kod Nagetsa su dvocifreni bili još Kristijan Braun sa 15 i Eron Gordon sa 11 poena.

U poraženom sastavu je prednjačio Džimi Batler sa 28 poena, Bem Adebajo je postigao 22, a Kejleb Martin je imao 10 koševa.

Po završetku meča bilo je više nego zanimljivo, kako u hali, tako i van nje, ali i konferenciji za medije na kojoj je Jokić blistao u Guči majici. Strpljivo je Nikola odgovarao na pitanja koja su mu stizala na svim jezicima, ali kada je čuo srpski - oduševio se i poslao kratku i jasnu poruku narodu u našoj zemlji!

- I ja sam dobio puno poruka da su svi budni i da svi gledaju, hvala im normalno. Bitna utakmica za nas, samim tim što smo vratili brejk koji su napravili u Denveru. Imali smo kontrolu od kada smo poveli i nismo ispuštali prednost. Igrači sa klupe su igrali sjajno i oni su nam doneli pobedu - rekao je Nikola Jokić reporteru Radio televizije Srbije (RTS) na srpskom jeziku, te nije krio oduševljenje što naš narod ostaje budan do kasno u noć.

Takođe, jasno je da je naš narod u transu, te da sa nestrpljenjem čeka da Nikola Jokić još jednom pomeri granice i osvoji NBA prsten.

Trijumfom na Floridi je Denver došao do vođstva u finalnoj seriji od 2-1, a četvrti meč serije na programu je u noći između petka i subote od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading