DERMATOLOG NAJVEĆIH ZVEZDA SAVETUJE KAKO DA IMATE ČISTU I SJAJNU KOŽU: Svi pravite jednu grešku i zato se lice iziritira!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koža koja je "spremna" za crveni tepih ne izlazi iz mode.

DERMATOLOG NAJVEĆIH ZVEZDA SAVETUJE KAKO DA IMATE ČISTU I SJAJNU KOŽU: Svi pravite jednu grešku i zato se lice iziritira!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Dermatolog  Herold Lenser zna sve tajne zdrave kože. U prilog njegovoj popularnosti i stručnosti govori i činjenica da ga posećuju i svetski poznate zvezde kao što su Kim Kardašijan, Viktorija Bekam i Dženifer Lopez. I to su samo neka od lica koja održava besprekornim tokom cele godine.

Istakao je da zvezde moraju uvek biti pripremljene kada je reč o koži. Njihov posao zahteva da budu stalno sveže. Svi se pitaju šta podrazumevaju te pripreme. Zapravo, svi dolaze na tretmane mesecima ili nedeljama pre samog događaja.

Koža se čisti tako što se nanosi piling, zatim se to očisti pa se radi hidratacija. Takođe, on nekim klijentima preporučuje korišćenje vitamina C uz serum sa hijaluronskom kiselinom i retinolom. Već dugo je u "svetu kozmetike" i rad sa poznatima započeo je 1980. godine kada je bio na obuci Harvard Medical School.

- Imao sam to zadovoljstvo da vidim tada prvu slavnu osobu i to je slučajno bila Katarin Hepburn, a sa moje tačke gledišta to je dobar početak karijere. Tada sam video većinu ljudi koji su poznati na televiziji, filmu i sportu - objašnjava.

Foto: Shutterstock

Nega lica - Žena na tretmanu

Najveća greška 

Zahvaljujući godinama iskustva on objašnjava koje su najčešće greške koje možete napraviti. Jedna jeste mešanje različitih proizvoda iz više linija za negu kože.

- To obično dovodi do sukoba u hemiji, gde proces proizvodnje jednog proizvoda ometa drugi, a to posle dovodi do iritacije - jasan je doktor.

Što se tiče najpopularnijih postupaka, stručnjak za negu kože kaže da su "invazivni" tretmani koji uključuju "rezove" u poslednje vreme manje u trendu.

Foto: pexels.com

Žena nanosi masku na lice

- Većina potrošača, slavnih i drugih, želi krenuti glavnim putem u smislu minimalno invazivnih, neinvazivnih, možda preventivnih tretmana, umesto čekanja "da sekira padne", da tako kažem, i da moraju ići na invazivni postupak - objašnjava on.

Najbolji su kompozitni tretmani koje primenjuje i Kim Kardašijan.

- Ispostavilo se da su kombinovani tretmani koji se sprovode tokom istog postupka značajno aditivni i mogu pružiti ukupnu korist tokom istog razdoblja zaceljivanja - rekao je, a prenosi "Pejdž siks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading