SAMO DA JE MAZIŠ: Barbara ima najčvršću ZADNJICU koja zaustavlja i prolaznike, bolja je i od SRPSKIH STARLETA (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da joj je slao poruke i fudbaler Krstijano Ronaldo.

SAMO DA JE MAZIŠ: Barbara ima najčvršću ZADNJICU koja zaustavlja i prolaznike, bolja je i od SRPSKIH STARLETA (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/barbaragambatesa

Devojka kojoj je i Ronaldo slao poruke

Barbara Gambatesa je manekenka iz Italije o čijem izgledu se priča, a kojoj sigurno mnoge žene i zavide. Popularna je na društvenim mrežama, ima milione pratilaca, a mnogi tvrde da bolju zadnjicu od njene nećete videti.

Nedavno je diplomirala na jednom fakultetu u Italiji, a od skoro je u ljubavnoj vezi i deluje da je srećna i zadovoljna. Mnogi je znaju kao devojku koju je pokušao da zavede i Kristijano Ronaldno, svetski poznati fudbaler. 

Ona je na svom TikTok nalogu pre nekoliko meseci otkrila privatne prepiske sa Ronaldom. Videlo se da je zainteresovan za nju i zanimalo ga je gde ona boravi. U razgovoru on je pitao odakle je, a ona dogovara "Iz Napolija". Nakon toga je upitao kada će doću u Madrid. Ona mu je koketno odgovorila "Kad god želiš". Ipak, nikada se nisu videli, piše "Sport ba".

Kada ga je zamolila da dođe u Italiju samo je ignorisao i tu se sve završava i brže nego što je počelo.

Kako smo na početku naveli, ona je i dalje popularna na društvenim mrežama. Mnogi su oduševljeni njenim fizičkim izgledom, ali pre svega zadnjicom, a devojke joj i često traže savete. Jednom prilikom napisala je na Instagramu:

- Dopustite mi da počnem tako što ću reći da su glutealni mišići (pogotovo gluteus maximus mišić) vrlo, vrlo jaki. Među najjačim je i najvoluminoznijim mišićima u ljudskom telu. Iz ove perspektive jasno je da će biti potrebno uključiti treninge s relativno velikim opterećenjem kako bi se gluteusi najbolje razvili.
Osećaj se ne sme brkati s onim što se zapravo dešava unutar tela: radeći mnoge serije slobodnih pritisaka gluteusa bez opterećenja sigurno ćete osetiti kako mišić gori i radi, ali to žarenje zapravo nije relevantno za potrebe njegovog razvoja (hipertrofija). Gluteusu, kao i svakom drugom mišiću, potrebno je progresivno preopterećenje i ishrana koja je barem normokalorična (po mogućnosti malo hiperkalorična) za rast. Savetujem da se ne preopterećujete ako ste početnik. Probajte da nađete profesionalca koji će vam biti podrška. Sve mora postepeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading