REZULTATI NA TERENU "PRATE SE" I NA DRUGIM POLJIMA: U Malošištu se radi punom parom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.11.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zonaš rešava jako bitno pitanje za budućnost.

REZULTATI NA TERENU "PRATE SE" I NA DRUGIM POLJIMA: U Malošištu se radi punom parom! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Malošište

Jako je teško u današnjim uslovima uraditi nešto na polju infrastrukture kada je reč o fudbalskim terenima, prostorijama, ali se sve to dosta lakše prebrodi kada dođe do saradnje. 

Republika

Fudbalski klub Malošište iz istoimenog mesta u opštini Doljevac se nakon sedam vezanih sezona u zonskom rangu takmičenja "spustio" u Nišavsku okružnu ligu, u kojoj je započeo aktuelnu takmičarsku godinu. Ekipa se trenutno sa učinkom od 12 trijumfa i dva remija nalazi na deobi prve pozicije na tabeli sa Rudarom (Aleksinački Rudnik).

Na rezultatskom planu klub stoji za sada odlično, jedan je od konkurenata za direktan plasman u viši rang takmičenja, i trenutno vodi bitku sa još dva tima za najviši plasman. Pobede na terenu ispratile su i "pobede" na polju infrastrukture.

Pre par godina uprava kluba na čelu sa sada bivšim predsednikom, Igorom Radivojevićem ušla je u proceduru legalizacije objekta i terena FK Malošište. Bio je to jako težak i naporan put, ali se na kraju sve isplatilo, o čemu su obavešteni i navijači preko društvenih mreža.

Saopštenje Malošišta uz par fotografija prenosimo u celosti:

Zahvaljujući obećanju predsednika NOL Miloša Mitrovića klupske svlačionice i prostorije dobijaju novi izgled. Ovih dana je krenulo kompletno renoviranje svlačionice i kancelarije. Ovaj građevinski poduhvat obuhvata renoviranje tri kupatila, prostorija za domaće i gostujuće igrače, kao i svlačionica za službena lica. Takođe, po projektu radiće se i zamena prozora, vrata i pločica. Još jednom se zahvaljujemo opštini Doljevac i predsedniku NOL Milošu Mitroviću i očekujemo da u Novu godinu i drugi deo sezone krenemo sa novim objektom!

Sastav Malošišta do odlaska na odmor očekuju još dva ligaška duela, prvo će predstojećeg vikenda ekipa odmeriti snage sa Moravcem iz Čečine, a onda će na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva tim ugostiti Arbanasce.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading