FRUŠKOGORAC TRIJUMFOM ZATVORIO TAKMIČARSKU GODINU: Tim iz Ašanje nastavlja sa promenjivom formom!

Autor:

Sport

15.11.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za zimsku pauzu.

FRUŠKOGORAC TRIJUMFOM ZATVORIO TAKMIČARSKU GODINU: Tim iz Ašanje nastavlja sa promenjivom formom!

Foto: FK Kameni Ašanja

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Fruškogorca iz Krčedina ugostila je sastav Kamenog (Ašanja). Domaći su u meč ušli sa osme pozicije, dok su gosti dva mesta ispred.

Republika

Od samog starta utakmice Fruškogorac je krenuo sa opasnim napadima i već u petom minutu defanzivac Ašanje, Mladen Vukašinović faulira napadača domaćih i sudija pokazuje na belu tačku. Bojan Jovanov je preuzeo odgovornost , ali gostujući čuvar mreže, Bantić čita njegovu nameru i brani penal.

Krčedinci nisu odustali i nastavili su da napadaju sa svih strana, ali bezuspešno, sve do 30. minuta kada Boris Medić prima loptu i snažnim šutem sa udaljenosti salje istu iza leđa raspoloženog golmana gostiju, 1:0. Nije dugo prošlo, svega četri minuta nakon prvog pogotka, Medić nakon sjajnog prodora plasira loptu i postiže svoj drugi gol, 2:0.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Teren u Krčedinu

U drugom poluvremenu gosti izlaze dosta raspoloženiji, rezultat nije uticao na njihovu igru i počinju da stvaraju šanse na polovini rivala, jednu od njih koristi Denis Džanović u 64. minutu igre nakon prelepe akcije njegovih saigrača, uzima loptu i posle uspešnog driblinga plasira je mrežu Krčedinaca, 2:1.

Sastav iz Ašanje nastavlja da napada posle pogotka, ali se defanzivna linija protivnika probudila i nije dozvolila da se ponovo desi greška, i da se stvori prilika da se opet zatrese njihova mreža. Igra se nastavila na sredini terena i čekala se prva greška kako bi neko od igrača promenio rezultat, ali do toga nije došlo.

Fruškogorac (Krčedin) - Kameni (Ašanja) 2:1 (2:0)

Fruškogorac: Vučić, Milosavljević, Dimitrijević, Jovanov, Krneta (od 35’ Šponja), Trtica, Mitrović, Marinković, Mihajlović (od 54’ Đermacki), Čeković, Medić

Kameni: Bantić, Straživuk, Vujičić, Kovačević, Jovanović (od 46’ Ivanović), Vukašinović, Zeković (od 46’ Vasić), Đuran, Džanović, Vudragović, Šveljo

Prošlonedeljni takmičarski vikend bio je poslednji što se tiče ove lige i jesenjeg dela prvenstva, sada ekipama predstoji zimska pauza, transfer pijaca i početak priprema za prolećni deo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading