UTAKMICA ZA UŽIVANJE: Fudbaleri Slobode i Bratstva priredili fantastičan meč svim prisutnim gledaocima!

Autor:

Sport

15.11.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je ceo plen pripao gostima iz Bratmilovca.

UTAKMICA ZA UŽIVANJE: Fudbaleri Slobode i Bratstva priredili fantastičan meč svim prisutnim gledaocima!

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

U okviru 13. kola Međuopštinske jablaničke lige sastav Slobode (Donje Brijanje) ugostio je sastav Bratstva (Bratmilovce). Domaći su u meč ušli sa šeste pozicije, dok su gosti u vrhu tabele i zauzimaju treće mesto.

Republika

Od samog početka, veoma borbena i odlična igra obe ekipe, već u desetom minutu utakmice Aleksandar Krstić nakon maestralnog driblinga u šesnaestercu pogađa gornji desni ugao gola čuvara mreže Slobode, 1:0. Domaći igrači su nakon toga preuzeli inicijativu i krenuli da napadaju sa svih strana. U 28. minutu Saša Stanković šutira i pogađa, 1:1.

Samo dva minuta kasnije kapiten gostiju, Miloš Tasić dodaje loptu Stefanu Kostiću koji se izvanredno snalazi u situaciji jedan na jedan sa golmanom, 2:1. U nastavku prvog dela  utakmice domaći sastav kreće da diktira tempo igre i u 42. minutu Aleksandar Ivanović savladava protivničkog čuvara mreže i izjednačuje rezultat, 2:2.

Republika

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

Ekipa Slobode

Drugo poluvreme je otvorio Miroslav Mitić u 48. minutu igre kada je sa nekih 25 metara od gola protivnika sjajnim šutem spoljnim delom kopačke postigao evrogol i u utakmicu uneo dodatnu tenziju za domaći sastav, 3:2 za goste. Trener Bratstva u 55. minutu u igru ubacuje Aleksandra Kostića, kome je trebalo svega 20 minuta da se razigra i iskoristi grešku protivničkog defanzivca i postigne gol za vođstvo tima iz Bratmilovca od 4:2.

Domaći nisu odustali, smirili su igru i krenuli oprezno ka golu sastava iz Bratmilovca, napadali su sve do kraja utakmice, što se pokazalo uspešnim u 88. minutu kada je iskusni Mladen Jovanović pogodio i smanjio zaostatak svog tima na samo jedan gol, 4.3. U poslednjem trenutku utakmice ekipa Slobode šutira na gol i uz dosta sreće za goste lopta završava na gornjem okviru gola.

Sloboda (Donje Brijanje) - Bratstvo (Bratmilovce) 3:4 (2:2)

Sloboda: Zdravković, Marković, Ranđelović, M. Jovanović, Milenković, Ivanović, S. Stanković, A. Ilić, S. Ilić, B. Jovanović, M. Stanković

Bratstvo: Jovanović, M. Dimitrijević (od 22’ Veličković), N. Nikolić, Kostić (od 74’ Prokopović), Krstić, Z. Nikolić, Ž. Dimitrijević, Đ. Tasić (od 55’ Novaković), M. Tasić (od 55’ Kostić), Mitić, Rajković (od 74’ Pešić)

U narednom kolu Bratstvo gostuje ekipi Radnički (Pertate), a takođe i sastav Slobode (Donje Brijanje), igra van svog stadiona, putuje u Vlase, timu Derbi 2016.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading