BOD MAČVI U CRNOJ BARI POKVARIO PLANOVE ZA PRVO MESTO: Sastav Hajduk Stanka je pružio jednu od boljih partija od starta sezone!

Autor:

Sport

15.11.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Bogatića će morati da se zadovolji samo jednim osvojenim bodom.

BOD MAČVI U CRNOJ BARI POKVARIO PLANOVE ZA PRVO MESTO: Sastav Hajduk Stanka je pružio jednu od boljih partija od starta sezone!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

U okviru 13. kola Kolubarsko-mačvanske zone ekipa Hajduk Stanka ugostila je sastav Mačve 1929 iz Bogatića. Domaći su u ovaj meč ušli sa 15 osvojenih bodova (11. pozicija), dok su gosti imali šest više, što je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli.

Republika

Od samog početka utakmice igrači tima iz Crne Bare su krenuli sa napadačkom igrom i sa dosta želje za što boljim rezultatom, stvarali su fenomenalne akcije sa svih strana, ali je golman Popović pokazao maestralno znanje. Gosti su iz prve akcije u 20. minutu poveli nakon šuta glavom Dragiše Stanića, odbijenu loptu je sačekao Đorđe Jerotić i istu je sproveo u mrežu, 0:1.

Nekoliko minuta kasnije najbolju priliku za izjednačenje imao je Tomislav Jevtić, kada ga je Teodorović odličnim dodavanjem lopte uposlio, ali je bio neprecizan. U prvom delu domaći nastavljaju da napadaju ka golu gostiju i beleže šut glavom Nikole Petrića, kada je ponovo Popović sa lakoćom intervenisao.

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Podrška navijača ne izostaje nikada

U drugom poluvremenu domaći su krenuli agilnije ka golu tima iz Bogatića, Teodorović je proigrao Jankovića, ali je golman Popović jos jednom pokazao svoje znanje i odbranio. Potom sledi sjajan kontranapad Jankovića po levoj strani i neiskusnim startom Milutinovića sudija pokazuje na “kreč”.

Siguran realizator jedanaesterca bio je Uroš Janković u 59. minutu, poslao je golmana u drugu stranu, 1:1. Gosti su par minuta kasnije imali priliku iz slobodnog udarca da promene rezultat, gde se istakao golman Despotović i fantastično odbranio šut. Najbolju šansu da postavi konačan rezultat imao je strelac jedinog pogotka svog tima, Uroš Janković u poslednjim sekundama iz kontranapada pokušava da savlada golmana, ali je Popović jos jednom uspeo da ukroti njegov udarac, i rezultat je do kraja meča ostao nepromenjen.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Mačva 1929 (Bogatić) 1:1 (0:1)

Hajduk Stanko: Despotović, Jevtić (od 74’ Samrdžić), Mirković, Petrić, Pejović, Ercegovačević (od 46’ Jurišić), Zarić, Teodorović M, Ognjenović, Janković, Teodorović V.

Mačva 1929: Popović, Milutinović, Puzić, Tomić, Mišić (od 82’ Drezgić), Šuman (od 87’ Simić M), Stanić, Isaković, Simić N, Jerotić, Trifunović (od 46’ Vukojević).

U narednom kolu Mačva 1926 dočekuje Borac iz Lešnice, dok Hajduk Stanko gostuje ekipi Lipolist.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading