GODINA NA "GRBAVICI" ZAVRŠENA TRIJUMFOM: Sastav Zuca savladao novajliju u ligi!

Autor:

Sport

15.11.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaluđerica nije uspela ozbiljnije da zapreti rivalu.

GODINA NA "GRBAVICI" ZAVRŠENA TRIJUMFOM: Sastav Zuca savladao novajliju u ligi!

Foto: FK Zuce 2019

U okviru 14. kola Beogradske zone ekipa Zuce 2019 ugostila je sastav Kaluđerice 1969, domaći tim je u ovaj meč usao sa desete pozicije, dok su gosti bili na 14. mestu u ligi.

Republika

Od prvog minuta domaći tim je "ukrao" loptu rivalu, kontrolisali su tok utakmice i na isteku 18. minuta su uspeli da dođu do prednosti. Vanja Savić se najbolje snašao u kaznenom prostoru Kaluđerice, petom je uspeo loptu da prosledi u mrežu, 1:0 za Zuce. Isti fudbaler je samo osam minuta kasnije nakon odbitka duplirao prednost svog tima, 2:0.

Bili su gosti "na konopcima" u tim trenucima, i to su iskoristili domaći fudbaleri, Milan Gligorijević je na isteku pola sata igre postavio rezultat na 3:0. Velika prednost na njihovoj strani u nekoj meri je opustila fudbalere Zuca, nakon nešto slabije interevencije odbrane gosti preko Dragana Čupića pred odlazak na odmor smanjuju na 3:1.

Republika

Foto: FK Zuce 2019

Trijumf Zuca

Start drugog poluvremena bio je gotovo identičan kao i početak samog meča, inicijativa Zuca rezultirala je novim pogotkom u mreži rivala, ovoga puta precizan je bio rezervista Milos Ranđelović koji je na isteku 62. minuta, posle samo šest mintua od ulaska u igru pogodio za 4:1.

 Izvršene su ubrzo izmene na obe strane, pokušali su gosti da budu konkretniji na polovini rivala, ali im to nije polazilo za nogom. Utakmica je završena rezultatom koji je postavljen na isteku sat vremena igre, 4:1.

Zuce 2019 - Kaluđerica 1969 4:1 (3:1)

Zuce 2019: Šudimac, Prso, Gligorijević (od 82' Pušica), Ivanović (od 71' Milanović), Šimšić, Čolić, Vuković (od 82' Đurić), Marković, Marinković, Savić (od 71' Trajković), Rustemov (od 56' Ranđelović)

Kaluđerica: Medić, Savić, Maksimović (od 56' Stanković), Draganović, Kitanović (od 82' Babić), Janković, Cvijakić, Petković (od 75' Ikić), Hajduk-veljković, Čupić, Virijević (od 46' Filipović)

Ovim trijumfom ekipa Zuca je stigla do osme pozicije na tabeli, i sledećeg vikenda, u okviru poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva gostuje BSK-u 1926, dok Kaluđerica dočekuje OFK Žarkovo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading