DINAMO SIGURAN PROTIV BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Sastav Bačke pokazao u Pančevu da je nezasluženo na trenutnoj poziciji na tabeli!

Autor:

Sport

15.11.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali su gosti da znaju fudbal, ali po tabeli ne stoje baš najbolje.

DINAMO SIGURAN PROTIV BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Sastav Bačke pokazao u Pančevu da je nezasluženo na trenutnoj poziciji na tabeli!

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

U okviru 14. kola Srpske lige Vojvodina ekipa Dinama 1945 iz Pančeva ugostila je sastav OFK Bačke. Domaći tim je u ovaj meč ušao 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok su gosti sa upola manje bodova bili na poslednjem mestu.

Republika

Utakmica na Gradskom stadionu u Pančevu odigrana je pred oko 70-tak gledalaca, gosti jesu trenutno u lošoj situaciji na tabeli, ali su protiv Dinama pokazali da mogu da se bore sa svim timovima u ligi.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, čak su fudbaleri Bačke imali konkretnije napade, pokušao je u jednoj situaciji Nikola Anđelković, ali je njegov udarac ukrotio golman Tasić.

Drugi deo meča počeo je sa dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti izvršili samo jednu. Upravo je rezervista u redovima Bačke, Tasić imao izglednu priliku na polovini rivala, ali nije došlo do promene rezultata. Zapretili su ubrzo i iz redova Dinama, ali bezuspešno.

Na isteku 80. minuta udarac Gorana Brkića završio je u mreži golmana Bačke, mladog Ćulibrka, jedan od lepših golova Dinama ove sezone, 1:0 za domaćina. Pred sam kraj susreta, mladi Pavel Čizik popularnim "makazicama" na centaršut Jovana Bogdanovića postavlja konačan rezultat na 2:0.

Dinamo 1945 (Pančevo) - OFK Bačka 2:0 (0:0)

Dinamo 1945: Tasić, Kljestan, Lakić-Pesić, Kosanin, Čizik, Bogdanović, Brkić (od 90' Kolocka), Petrović (od 68' Bojić), V. Marković, Jabrusić (od 46' M. Marković), Čosić (od 46' Jonaš)

OFK Bačka: Ćulibrk, Vještica, Jakovljević, Jelić (od 46' Tasić), Trifunović (od 89' Jevtić), Veselinović, Anđelković, Gagić, Milijasević, Stamatović (od 62' Bajić), Jovišić 


U sledećem kolu, ujedno i poslednjem za ovu polusezonu ekipa Dinama gostuje u Zrenjaninu, sastavu Radničkog, dok Bačka dočekuje Kabel

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading