VETAR U LEĐA: Južnoamerička atmosfera - oni su uvek 12. igrač svoje ekipe! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na stadionu u Jovanovcu, neretko poprima obrise južnoameričkih ljubitelja fudbala.

VETAR U LEĐA: Južnoamerička atmosfera - oni su uvek 12. igrač svoje ekipe! (VIDEO)

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Fudbaleri Hajduka iz Jovanovca ubedljivo su prethodne sezone stigli do šampionske titule i promocije u viši stepen takmičenja. Tokom 20 prvenstvenih mečeva u takmičarskoj 2022/23 godini, plavo-beli su zabeležili 19 pobeda i svega jedan remi i u velikom stilu su zakoračili u elitni rang kragujevačkog fudbala.

 

Prethodnu jesen u okviru Prve lige Kragujevca okončali su na drugoj poziciji sa svega bodom manje u odnosu na lidera, ekipu Divostina i sa punim pravom se od sastava iz Jovanovca može očekivati borba za novu šampionsku titulu koja bi donela i promociju u četvrti rang srpskog klupskog fudbala, Zonu Šumadijsko-rašku.

U poslednjem jesenjem susretu Hajduk je na svom terenu savladao ekipu Maršića rezultatom 2:0, a i na ovoj utakmici veliki doprinos uspehu ekipe dali su najvatreniji navijači.

 

 

Nakon susreta klub se javno zahvalio svojim najvatrenijim pristalicama:

- Naši Hajduci, uvek su tu kada treba da se da vetar u leđa ekipi na terenu, uz nezasobilaznu južnoameričku atmosferu. Na svakoj su utakmici uz ekipu do poslednjeg minuta. Svi smo zajedno jedna velika plava porodica!

 

 

Ekipa Hajduka odlazi na zasluženi zimski odmor, a tokom predstojećeg proleća se očekuje da će plavo-beli biti ravnopravni učesnici trke koja vodi u viši rang takmičenja. Prvi susret odigraće na svom terenu protiv kragujevačkog Košutnjaka, a izvesno je da će najvatrenije pristalice i u prolećnoj premijeri biti tu da daju vetar u leđa svojim ljubimcima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading