GRADILIŠTU HITNO TREBAJU "RADOVI": Golman Ilić je odbranama dobio priliku da karijeru nastavi u Beogradu!

Autor:

Sport

15.11.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi čuvar mreže će karijeru nastaviti u Bežaniji.

GRADILIŠTU HITNO TREBAJU "RADOVI": Golman Ilić je odbranama dobio priliku da karijeru nastavi u Beogradu!

Foto: FK Gradilište Loznica

U okviru devetog kola Opštinske lige Loznica (grupa A) sastav Gradilišta ugostio je ekipu Jadra (Stupnica). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedam bodova (šesto mesto), dok su gosti sa dva boda manje bili na osmoj poziciji na tabeli.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao u jako lošoj formi, vezali su fudbaleri Gradilišta četiri poraza, i bio im je potreban "kraj polusezone" što pre, kako bi zajedno sa upravom pokušali da promene stanje u timu. 

Igralo se otvoreno i napadački od prvog minuta, bez kalkulacija, po utiscima pristunih, samo se čekao trenutak u kojem će jedan od sastava zatresti mrežu rivala, i da će isti prelomiti utakmicu u korist tog tima.

Pred sam odlazak na odmor, gosti su mogli do prednosti sa "kreča", ali je fenomenalni mladi golman, Dragan Ilić održao svoj tim u igri, udarac Đorđa Jankovića nije pronašao put do mreže Gradilišta. 

Republika

Foto: FK Gradilište Loznica

Ilić od proleća u Bežaniji 

U nastavku meča gosti su sa dva brza gola stigli do prednosti od 2:0, prvo je nakon udarca Dušana Bašića lopta nesrećno odskočila i prevarila je golmana Ilića. Grešku domaćih fudbalera iskoristio je par minuta kasnije Janković koji duplira prednost Jadra. 

Preuzeli su domaći fudbaleri inicijativu nakon dva gola zaostatka, izašli su visoko, što je rezultiralo sa par odličnih prilika za prvi pogodak Gradilišta, ali je Todorović ostao nesavaldan.

Pred sam kraj meča nakon dva kontranapada gosti stižu do konačnog trijumfa rezultatom 4:0, Janković je u 85. minutu pogodio po drugi put na utakmici, dok je mrežu Gradilišta zatresao i Dragan Milovanović pet minuta kasnije. 

Gradilište - Jadar (Stupnica) 0:4 (0:0)

Gradilište: D. Ilić, Simić (od 57' S. Ilić), Kotarac, Radulović, Mitrović, Migić, Jovanović, Nikolić, Murkić, Živanović, Gligorić

Jadar: Todorović, Nikolić, Lukić, Bašić, Radovanović, Janković, Milovanović, Matić (od 54' Perić), Stevanović, Miladinović, Pantelić 

Ovo je bio, barem za sada poslednji meč golmana Dragana Ilića u dresu Gradilišta, on će od proleće sezone biti "jedinica" Bežanije, a tim povodom za naš portal je poručio:

- Svoje prve korake u seniorskom fudbalu sam napravio upravu u Gradilištu, tačnije u svom rodnom mestu. Dres ovog kluba za mene je predstavljao veliku čast, jer to nije običan klub, to je deo porodične tradicije, moj pokojni deda je takođe bio golman u ovim bojama, i mnogo mi je teško pao poslednji meč u nedelju. Nakon tri godine došlo je vreme za rastanak, studiram u Beogradu, i do čelnika Bežanije je stigla informacija o mojim odbranama u sezoni, preko 30 puta sam ostao nesavaldan u situaciji 1 na 1. Sada sam dobio priliku da se pokažem na dosta većoj pozornici, razlika u kvalitetu fudbala je velika, mene čeka dug period adapatacije i intezivni treninzi kako bi se pokazao u što boljem svetlu. 

Nakon ovog rezultata Jadar će zimsku pauzu provesti na sedmoj poziciji sa isto toliko bodova, dok će Jadar sa jednim bodom više "zimovati" na šestom mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading