TRLJAĆETE OČI KADA VIDITE KAKAV JE FRAJER BEZ DUGE KOSE: Njegova supruga ne može da ga ODBRANI od žena koje BALAVE ZA NJIM (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

15.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi tvrde da sada liči na atraktivne turske glumce.

TRLJAĆETE OČI KADA VIDITE KAKAV JE FRAJER BEZ DUGE KOSE: Njegova supruga ne može da ga ODBRANI od žena koje BALAVE ZA NJIM (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/aanilja

Muškarac pre šišanja

Muškarci koji imaju dugu kosu neće se tek tako odlučiti da istu skrate, ali ovaj video je dokaz da je nekada šišanje prava opcija. Muškarac koji je zaludeo lepši pol na društvenim mrežema, pokazao je kako izgleda sada nakon što je odlučio da skrati kosu. Devojka koja se predstavlja kao Anilja na TikTok - u je zapravo njegova supruga.

Zanimljivo je što joj u opisu profila stoji "Ne, moj muž nije slobodan". To odmah sugeriše da ima "problem" sa svim ženama koje žele njenog muškarca, te odmah naglašava da je zauzet.

U videu koji je prikupio preko 13 miliona pregleda objasnila je da je njen suprug odlučio da se ošiša nakon dve godine. On ima dugu, gustu i kovrdžavu kosu koja je sigurno i teška za odražavanje. Zato, odlučio je da poseti frizera.

Pre svega žene, bile su oduševljene promenom na koju se odlučio. Tvrde da liči na glumce iz turskih serija, a evo šta su pisale ispod videa koji je tako brzo postao viralan:

"Definitivno liči na glumce iz serija", "Da li ti je muž slobodan?", "Prelep je", "Ovakva lepota se retko viđa", "Da li je Vaš muž slobodan? Ja nisam, ali nemam ništa protiv".

Foto: TikTok/aanilja

Ovako sada izgleda muškarac koji se ošišao

Ovim komentarima nije oduševljena njegova žena, ali se ipak zahvalila u njegovo ime na lepim rečima.

Pogledajte u videu kako sada izgleda:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading