BURAN LJUBAVNI ŽIVOT ŽARKA LAUŠEVIĆA: Prvu suprugu ostavio je zbog talentovane ANITE, jedan sudbinski susret sve je promenio - one su ukrale njegovo srce (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.11.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugu suprugu slavnog glumca obožavaju i velike svetske zvezde.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT ŽARKA LAUŠEVIĆA: Prvu suprugu ostavio je zbog talentovane ANITE, jedan sudbinski susret sve je promenio - one su ukrale njegovo srce (FOTO)

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti. Javnost je u ime porodice obavestila Anita Laušević, njegova supruga. 

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - glasi saopštenje njegove supruge.

Glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

On je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena. Uprkos bolesti, hteo je da nastavi snimanje serije.

Foto: ATA Images

Ko su bile supruge Žarka Lauševića

Buran ljubavni život

Žarko Laušević prvo je bio u braku sa Majom, od koje se razveo, a potom je upoznao Anitu. Njegova druga supruga bavi se šminkanjem. U ljubavi su bili čak 20 godina i živeli su u Americi. Obožavaju je i velike svetske zvezde koje su isticale da je odlična za saradnju. Anita dolazi iz Ljubljane, a učestvovala je čak i kao deo serije "Se*s i grad". Može da se pohvali i saradnjom sa Kejt Vinslet i Leonardom Dikaprijom.

Njih dvoje su se upoznali na neobičan način, dok je Žarko radio na snimanju filma "Boj na Kosovu". Iako su oboje tada bili u brakovima, ljubav je procvetala već na prvi pogled.

Iako su bili ludo zaljubljeni, Žarko je odlučio da sačuva svoj brak sa prvom suprugom Majom, dok se Anita udala i dobila ćerku. Međutim, sudbina je htela drugačije i nakon nekoliko godina njihovi putevi su se ponovo ukrstili. Ovaj sudbinski susret Žarko je opisao u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad". U tom trenutku, Anita je već bila razvedena i postala je druga supruga glumca.

Foto: Eli Winston / Everett / Profimedia

Druga srupuga Žarka Luševića

Njih dvoje su zajedno dobili ćerku Janu i nastavili da grade svoj život u Americi. Anita je radila kao profesionalni šminker na brojnim holivudskim projektima, dok je Žarko nastavio da se bavi glumom. Kada je trebalo da snimi seriju "Kalkanski krugovi", Anita je došla u Srbiju kako bi mu pravila društvo tokom snimanja.

Žarko je u svojoj knjizi opisao susret sa Anitom nakon mnogo godina:

- Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim se", reče mi danas - pisalo je u njegovoj knjizi. 

Do poslednjeg dana bili su u skladnom braku.

Žarko je iza sebe ostavio troje dece, Dušana i Asju iz braka sa Majom, dok sa suprugom Anitom ima Janu. Asja je danas udata za crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića i žive u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading