MUŽU JE ISEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR: Ono što se desilo nakon toga sve je ostavilo u ŠOKU, evo šta se krilo iza NAPADA!

Autor:

Lifestyle

10.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bila je to noćna mora".

MUŽU JE ISEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR: Ono što se desilo nakon toga sve je ostavilo u ŠOKU, evo šta se krilo iza NAPADA!

Foto: Shuterstock

Džon Bobit kaže da se probudio i video da mu je njegova tadašnja supruga Lorena kuhinjskim nožem odrezala polni organ. Pokušao je da ostane miran i zaustavi krvarenje. Sve se dogodilo 1993. godine. Njegova supruga tada je pobegla iz njihovog stana, ušla u automobil i odvezla se. Policija je uspela da nađe odsečen penis koji je pre toga bacila kroz prozor.

- Bila je to noćna mora - rekao je za ABC News u ekskluzivnom intervjuu.

- Razbistrio sam misli, smanjio pritisak. Otišao sam da probudim prijatelja da mu kažem da me odveze u bolnicu.

Njegov prijatelj je vrištao kada je svuda video krv. Ipak, brzo se sabrao i u roku od 10 minuta odvezao ga je u bolnicu. Doktori su prvobitno bili zbunjeni i mislili su da je povredio ruku. Potom su utvrdili da tu nema posekotine.

- Lekar hitne pomoći dolazi i gleda Džonove ruke i kaže "tu nema posekotine" i naravno da je Džon znao da je tamo nema - rekao je njegov plastični hirurg doktor David Berman za ABC News i objašnjava:

- Potom je doktor pitao odakle dolazi sva ta krv. Džon je pokazao dole.

Nakon operacije koja je trajala 20 sati, doktor Berman i Sehn uspeli su uspešno da pričvrste njegov penis i da mu vrate normalnu funkciju. 

Foto: shutterstock

Džon Bobit muškarac kom je žena odsekla penis kad je spavao

Zašto je to uradila?

Njegova supruga optužena je na 20 godina zatvora zbog ranjavanja. Na sudu se branila time da je tadašnji suprug više puta se*sualno i fizički zlostavljao. Tvrdila je da se napad nožem dogodio nakon što se Džon Bobit pijan vratio u njihov stan i silovao je.

- Uzela sam nož - rekla je Lorena za ABC News u intervjuu 1993. godine.

- Vratila sam se u spavaću sobu. Skinula sam posteljinu i isekla ga. Sve je bilo jednostavno brzo.

Džon je dugo poricao njene optužbe o se*sualnom i fizičkom zlostavljanju. Optužen je za se*sualni napad u braku i proglašen je nevinim u odvojenom suđenju.

Na suđenju je Lorena proglašena nevinom zbog privremene neuračunljivosti i provela je pet nedelja u duševnoj bolnici na  lečenju.

Džon je izjavio da ne može da poveruje da se izvukla.

Ubrzo nakon puštanja iz ustanove za mentalno zdravlje u martu 1994. godine, Lorena je za ABC News rekla da žali zbog svojih postupaka.

- Nikada nisam htela nekoga da povredim. Nikad pre nisam nikoga povredila - rekla je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading