OVA DVA ZNAKA ĆE SE RAZVESTI U NOVEMBRU: Svađe će im biti OTROVNE, a prljave TAJNE napokon izlaze na površinu!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za stavljanje tačke na loše ljubavne odnose.

OVA DVA ZNAKA ĆE SE RAZVESTI U NOVEMBRU:  Svađe će im biti OTROVNE, a prljave TAJNE napokon izlaze na površinu!

Foto: shutterstock

Astrolozi ističu da će novembar biti period razvoda i raskida, jer karmičke ljubavi sada pucaju, a brakovi koji nisu izdržali test vremena postaju prošlost. Raspored planeta je takav da podržava  sve one koji su spremni na promene i koji žele da odbace sve što im više ne služi. Pretposlednji mesec u 2023. je pravi trenutak za ispisivanje novih životnih poglavlja.

Kome sledi razvod/raskid 

OVAN 

Ovnovi se već neko vreme osećaju kao da su u ljubavnoj priči koja nema budućnost. Ovaj mesec će biti obeležen ogromnom potrebom za mirom i promenama. Mnogi Ovnovi će do kraja novembra doneti odluku da stave tačku na priču koja ih više ne ispunjava. Vrlo je moguće da će se dogoditi svađa koja će samo biti kap u prepunoj čaši. Iako će im  biti teško, osetiće ogromno olakšanje jer će se osloboditi stresa koji ih je dugo pritiskao.

Republika

Foto: pixabay.com

Ovnovi će napokon doneti bitnu ljubavnu odluku

 

Zvezde im savetuju da ne odugovljače sa raskidom, jer samim tim samo produžavaju agoniju i sprečavaju da im se prava ljubav pojavi. 

VAGA

Republika

Foto: pixabay.com

Vage će napokon napustiti toksičnu vezu/brak

 

Većina osoba rođenih u znaku Vage naći će se u veoma teškoj situaciji. Napokon će shvatiti da im je mir najvažniji, pa će shodno tome toksičnu emotivnu vezu ili brak odlučiti da preseku bez mnogo premišljanja. Planetarni raspored u novembru podstiče Vage da što pre okončaju lošu vezu ili brak i da se potom posvete sebi. Do mnogih Vaga će doći informacije o partneru koje neće biti nimalo prijatne. To će ih podstaći da bez mnogo žaljenja stave tačku na partnerski odnos koji je za njih bio toksičan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading