PRISTAJALA SAM NA SVE ŠTO TRAŽI, ČAK SAM UŽIVALA U TOME: Dragana Mirković konačno priznala kom muškarcu NIJE UMELA DA KAŽE: "NE!"

Autor: M. K. V.

Zabava

06.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica opisala kako se na sceni nesebično davala što je njena publika umela da prepozna i zato ju je obožavala.

PRISTAJALA SAM NA SVE ŠTO TRAŽI, ČAK SAM UŽIVALA U TOME: Dragana Mirković konačno priznala kom muškarcu NIJE UMELA DA KAŽE: "NE!"

Foto: Miomir Milić

Folk zvezda Dragana Mirković koja ove godine obeležava 40 godina karijere otkrila je koji muškarac je zaslužan na inovacije koje je svojevremeno unosila u svoje projekte.

Naime, poznata pevačica otkrila je da je modni fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević jedan od saradnika kome je neizmerno verovala, pa zatim ispričala kako je sve njegove predloge bespogovorno prihvatala. 

Mrikovićka se prisetila snimanja spota za jedan od svojih najvećih hitova u karijeri.


- Spot "Poslednje veče", reditelj Dejan Milićević, koji je bio inovator u svom poslu i tako je voleo da sarađujemo jer sam i ja volela tako te neke inovacije, i tako dalje, i nikada mu nisam rekla: "Ne!" - priznala je Dragana u svom šou programu, pa nastavila:

- Šta on kaže, ma nikakav problem, uživala sam čak u tome, na primer, nikada pre nisam menjala boju kose, uvek sam bila crnka i odjednom on na tom spotu, on donosi perike - crvena, koja je pri tom kratka, a meni kosa dugačka crna, onda belo srebrna boja perike koja je takođe kratka i on kaže: "Hajmo da menjamo!" Meni je u prvi mah to bilo, vau, čoveče, kako li ću da izgledam, nikad sebe nisam videla s tako kratkom kosom i to, posebno u tim bojama. Međutim, stvarno sam mu verovala i rekla sam mu: "Ma, idemo!", pa onda sočiva, ja nikada sočiva nisam stavila, namučili smo se da ih stavimo, pri tom 12 sati sam bila sa tim sočivima, ali je sve to na kraju tako dobro ispalo, treba čovek malo i da rizikuje!

Inače, Dragana Mirković rasprodala je dve beogradske Arene, koje je zakazala za kraj godine, povodom svog jubileja. Ono što je interesantno je da su karte za njene koncerte planule bez reklamne kampanje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading