LAUŠEVIĆEVA ŽELJA ZA ŽIVOTOM JE VELIKA! Glumac izgubio 15 kilograma, a insistira da i dalje snima: Bori se da pobedi opaku bolest!

Autor:

Zabava

06.11.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac se nikada ne predaje.

LAUŠEVIĆEVA ŽELJA ZA ŽIVOTOM JE VELIKA! Glumac izgubio 15 kilograma, a insistira da i dalje snima: Bori se da pobedi opaku bolest!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević

Čuveni glumac Žarko Laušević se pre nekoliko dana prvi put pojavio u javnosti posle bolničkog lečenja u KBC Bežanijska kosa zbog problema sa plućima. Iako je za kratko vreme izgubio čak 15 kilograma, Lauš ne odustaje od rada na projektima.

Republika

Foto: ATAImages

Žarko Laušević

Naime, Žarkov prijatelj kaže da je on veoma pozitivan, te da ima veliku želju da pobedi opaku bolest, kao i da ne posustaje u toj nameri.

- Žarko je veliki borac, kod njega nema predaje, bori se da pobedi opaku bolest. On je toliko pozitivan, da ja to ne mogu da vam opišem. Želja za životom je jača od bilo kod straha. Istina je da je izgubio dosta kilograma, ali to ga ne sprečava da i dalje radi, on ne odustaje. Reći ću samo da mu je stanje bolje i ništa više ne želim o tome da pričam. Žarko svima treba da bude primer kako se ne treba predavati pred velikim problemima - rekao je Žarkov prijatelj koji je insistirao da ostane anoniman.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Inače, Žarko je na binu, posle premijere filma "Heroji Halijarda" izašao iznuren i znatno mršaviji u odnosu na poslednje pojavljivanje, a publika ga je dočekala ovacijama. Posebno emotivna scena, koja je terala suze na oči, bila je ona kada je Petar Božović Lauševiću poljubio ruke i jako zagrlio. U tom trenutku u sali su svi zaplakali zbog dirljivog prizora. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević i Petar Božović

Podsećamo, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" u tom trenutku ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju da preostale kadrove snime pomoću mobilnog telefona, odnosno da se u njima samo čuje glumčev glas, jer su doktori naložili da se ne napreže previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading