ISPOVEST KALIOPI BUKLE: Svako danas može da napuni arenu!

Autor:

Zabava

06.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST KALIOPI BUKLE: Svako danas može da napuni arenu!

Foto: Republika.rs

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle kaže da danas svako može da puni arene i velike dvorane jer je sada muzika mnogo komercijalnija nego što je nekad bila. Ona je u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI"  pričala o tome kako je ostala verna svom stilu i pravcu, te i da je dosad odbijala da snima duete s kolegama.


- Ostala sam verna svom muzičkom pravcu jer volim da pravim muziku po svom senzibilitetu. Ne kupuju me novi trendovi i žanrovi koji su popularni, ali očigledno da ima mnogo ljudi, zapravo omladine, koji to slušaju. Svako danas može da napuni arenu, to je postalo normalno, a ranije je bila prava retkost - priča pevačica i dodaje:

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi Bukle otkrila je zbog čega izbegava da s kolegama snima duete 

 


- Duete ne volim da snimam, nekako to nije moj fazon. Bilo je ponuda kolega, sve sam odbila, ne zato što sam digla nos već zato što sebe ne vidim u tome.


Inače, pevačica je nedavno otkazala koncert u Beogradu zato što je žena koja je došla da je sluša iznenada preminula nakon što joj je pozlilo. Pevačica je izjavila saučešće porodici i najavila da će kupljene karte za ovaj spektakl važiti i za novi datum, koji će se tek zakazati.

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi Bukle

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading