NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE SA KONCERTA KALIOPI: Pevačica traumatizovana, OVO ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

05.11.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kaliopi Bukle iznela je nove detalje tragedija koja se desila prošle noći tik pred početak njenog koncerta.

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE SA KONCERTA KALIOPI: Pevačica traumatizovana, OVO ledi krv u žilama!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Nikola Mutic

Kaliopi je trebalo da sinoć održi koncert u MTS dvorani, ali usled tragičnog događaja, nastup je otkazan.

Naime, pred sam početak koncerta ženi iz publike je pozlilo i nažalost je preminula, a pevačica se sada oglasila povodom nemilog događaja.

Foto: ATAImages, Republika.rs

Kaliopi koncert

 

- Javljam se u ime svih nas koji smo tužno i tragično doživeli sinoćnu tragediju. Najtužniji trenutak ikada u mojoj karijeri. Veliki šok za sve nas. Koncert još nije počeo, čekali smo da svi uđu, da se napuni dvorana i da slavimo život i gospođa koja je preminula je bila jedna od njih. Odmah sam sišla u publiku i shvatila da imamo ozbiljan slučaj - priča Kaliopi i dodaje:

- Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došla na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta. Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi - istakla je Kaliopi u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi

 

Podsetimo, gospođa koja je preminula je na koncertu bila sa prijateljicama i ćerkom, iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading