"MOLIM BOGA DA LAUŠ POBEDI BOLEST" Emotivne reči Radoša Bajića na premijeri filma "Heroji Halijarda", cela sala u SUZAMA!

Autor:

Zabava

11.10.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević se pojavio prvi put na sceni nakon izlaska iz bolnice!

"MOLIM BOGA DA LAUŠ POBEDI BOLEST" Emotivne reči Radoša Bajića na premijeri filma "Heroji Halijarda", cela sala u SUZAMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Juče je u Beogradu održana premijera filma "Heroji Halijarda" za koji scenario i režiju potpisuje Radoš Bajić. U društvu autora ovog ostvarenja i Petra Božovića publici je došao da se pokloni i glumac Žarko Laušević koji se prvi put pojavio u javnosti nakon bolničkog lečenja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Radoš Bajić i Žarko Laušević

Bajićeve reči upućene Lauševiću su sve prisutne raznežile, a nekima su krenule i suze.

- On je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom. Molim Boga, a i uveren sam da će on naći snagu i da će pobediti - otkrio je Radoš Bajic pred premijeru filma.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević

Inače, Žarko Lauševic bio je nedavno na bolničkom lečenju u "Bežanijskoj kosi", u kojoj je boravio zbog problema s plućima. Glumac je prebačen na kućno lečenje.  On je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju da preostale kadrove snime pomoću mobilnog telefona, odnosno da se u njima samo čuje glumčev glas, jer su doktori naložili da se ne napreže previše.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević

- Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega s kojim je obavio posao je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i pokoja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno - otkrio je izvor za domaće medije.

Posećamo, kako je Republika nedavno pisala Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading