MAJA NIKOLIĆ SE UPOREDILA SA ĐOKOVIĆEM: Pevačica ne odustaje od "Evrovizije"!

Autor:

Zabava

06.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić je do sad kritikovala "Izbor za pesmu Evrovizije", ali je odlučila da bude deo ove manifestacije sledeće godine

MAJA NIKOLIĆ SE UPOREDILA SA ĐOKOVIĆEM: Pevačica ne odustaje od "Evrovizije"!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nakon što je nekoliko puta javno istakla da je“Izbor pesme za Evroviziju“ nameštaljka, pevačica Maja Nikolić rešila je da sledeće godine ipak okuša svoju sreću i pokuša da predstavlja našu zemlju na Eurosongu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Nikolić

 

Pevačica je priznala da je u svojoj dugogodišnjoj karijeri pažljivo birala pesme koje će da snimi, kao i da nijedan promašaj nije imala, pa će te tako biti slučaj i sa njenom numerom kojom će konkurisati za Evroviziju, rekla je Maja za Grand.

-Poznato je da sam jedina pevačica koja je snimila duet sa Luisom i Predragom Živkovićem Tozovcem. Zato sam i srećna, a sledeća pesma je u nekom kosovko-etno fazonu koju smo predali za Beoviziju, pa ako je budemo pevali na Evroviziji, napravićemo lom i biće mega hit– otkrila je Maja i dodala zašto je odlučila da konkuriše za odlazak na najpoznatiji mizički festival koji je do skoro kritikovala.

-Ja sam jedna mala, a uporna žena. Oni ne mogu toliko dugo da žive, koliko ja mogu godina da pevam. Prema tome, smeniće se i određana ekipa ljudi, pa će Maja kad-tad da peva. Zaboravili su da je Maja Nikolić Novak Đoković što se muzike tiče, jer sam najmalđi istaknuti umetnik u istoriji muzike koji je pevao na Crvenom trgu– rekla je Maja za Grand i istakla da će imati puno toga da

-Kad imaš ovako dobru pevačicu, onda naša zemlja ponovo treba da dovede ceo svet u Beograd. Zato navijam i apelujem da pobedi najbolji, neka pobede klinci ali koji znaju da pevaju – istakla je Maja i dodala da je ponekad i bezobrazna i dvosmislena, ali njen talenat niko ne može da ospori.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading