SRPKINJA SE ZAPOSLILA KOD ARAPSKE MILIONERKE: Sumanuti uslovi rada koje bi retko ko ispoštovao, a od plate zaboleće vas glava - evo o kojoj cifri je reč!

Autor:

Lifestyle

07.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelila je svoju priču i pratioce ostavila u šoku.

SRPKINJA SE ZAPOSLILA KOD ARAPSKE MILIONERKE: Sumanuti uslovi rada koje bi retko ko ispoštovao, a od plate zaboleće vas glava - evo o kojoj cifri je reč!

Foto: Instagram/xendzoo

Devojka koja se zaposlila kod arapske milijarderke

Ksenija Krstić je trener koji svoje savete deli i na TikTok - u. Ovoga puta objavila je malo drugačiju priču gde objašnjava kako je našla posao kod arapske milionerke. Naime, ona tvrdi, da bi imala dobru platu mora i da ispoštuje uslove koji su joj postavljeni, a koji nisu tek tako jednostavni. Ksenija je odlučila da svoju priču ispriča javno.

- Dobila sam ponudu za posao od arapske milijarderke koja dolazi da živi u Srbiji. Ona traži svog personalnog trenera koji će sa njom da vežba tri puta nedeljno po sat vremena. Pošto želi da sarađuje samo sa ženskim trenerom tako je kontaktirala mene. Ja sam dobila mejl na engleskom u kom je pisalo da ona traži trenera koji će njoj posvetiti svu pažnju i koji će dovesti do njenih ciljeva. 100 dolara po jednom treningu biće plata, ali moram da ispoštujem određene uslove. Odlazim kod nje na razgovor sa bratom jer nisam smela da idem sama. Žena me ništa nije pitala rekla je da sve zna o meni - objašnjava ona.

Foto: Instagram/xendzoo

Trener Ksenija Krstić

Ipak, u tom razgovoru napominje joj da mora ispoštovati njene uslove koje će joj postaviti. U nastavku je ispričala o kojim uslovima je reč:

- Prvi uslov je bio da moram da skratim kosu, nije mi bilo lako, ali kosa je kosa, porašće. Drugi uslov je da ne smem da dolazim na trening u helankama ili šortsu. Pitala sam je u čemu ću da treniram, rekla je u dugačkim suknjama. Nisam imala pojma da traži da nosim dugačku teksas suknju do poda u kojoj ne mogu da hodam, a ne da uradim bilo koju vežbu. Rekla je da to tako mora jer sam ja jedna od zaposlenih, a svi su tako uniformisani.

Kako kaže u pitanju su pomenuta dva uslova, koja je ispoštovala. Ova priča očigledno je ostavila utisak na ljude, te su se komentari ispod videa samo nizali:

"Nema tih para za koje bih skratila kosu", "Šta joj smeta duga kosa, ne razumem tu ženu", "Zašto bi to uradila, ona je tvoj klijent", "Sad svi pokušavaju da izmisle neku bajku", pisali su ljudi ispod njenog videa, a mnogi su tvrdili da je devojka izmislila priču zarad malo pažnje.

Da li biste vi pristali na ovakve uslove rada?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading