"MOJE DVE SESTRE SU OKOVANE": Devojčica koja je uspela da pobegne od roditelja iz KUĆE STRAVE danas ne može da prevaziđe TRAUMU, ovo se DEŠAVALO

Autor: N.J.

Lifestyle

05.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je prljava, izgladnela i puna modrica.

"MOJE DVE SESTRE SU OKOVANE": Devojčica koja je uspela da pobegne od roditelja iz KUĆE STRAVE danas ne može da prevaziđe TRAUMU, ovo se DEŠAVALO

Foto: tiktok/printscreen/jordan_turpin

Prošlo je pet godina od kako je Džordan Turpin pobegla iz "Kuće strave" u kojoj je bila sa svojih petnaestoro braće i sestara. Njeni roditelji, Dejvid i Luiz naterali su decu da žive u bedi i sirotinji gde su ih tukli, izgladnjivali i vezali za krevete pre nego što je Džordan 2018. godine pobegla kroz prozor. Odmah nakon toga ona je upozorila vlasti šta se dešavalo u njihovom domu. Kada je pobegla objasnila je policiji da su njene dve sestre trenutno vezane lancima.

- Upravo sam pobegla iz kuće u kojoj živim u 15 - članoj porodici. Moje dve male sestre trenutno su okovane - rekla je tada ona.

Tada je pokazala dokaze policajcu koje je krišom snimila pre nego što je pobegla, da ih roditelji zlostavljaju. Kada je pitao da li pije lekove, ona čak nije znala ni šta su lekovi. Devojka je bila prljava, izgladnela i puna modrica. Kada su policajci spašavali decu bilo ih je u razmaku od dve do dvadeset devet godina. Inače, deci su dozvoljavali da jedu jednom dnevno, a da se kupaju jednom godišnje.

Danas, lepa Džordan živi mnogo drugačije. Kada su je pitali kako izgleda njena svakodnevnica za magazin "EL" je rekla:

- Obično plačem. Onda pokušavam da se nateram da jedem. I onda počnem da se šminkam, ali plačem, pa moram to da ponovim. Nakon toga trudim se da se snimim za TikTok, pa pomislim šta će ljudi reći za mene - kaže i objašnjava da često pomisli kako treba da prošeta, ali ponovo plače.

Njeni roditelji kasnije su osuđeni po 14 tačaka optužnice, uključujući okrutnost prema deci, mučenje i zatvaranje, a osuđeni su na 25 godina do doživotne robije iza rešetaka - ali teškoće nisu bile gotove. Neke od njenih braća i sestara završili su u domu za nezbrinutu decu gde se zlostavljanje nastavilo. Porodica je kasnije podnela tužbu protiv okruga Riverside i službe za starateljstvo tvrdeći da su neka deca smeštena u dom u kojem je vladalo fizičko zlostavljanje, emocionalno zlostavljanje i teško zanemarivanje, uprkos njihovoj prošloj traumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading