ISTOPILA JE 90 KILOGRAMA VIŠKA: Svaki dan je radila SAMO JEDNU stvar i prepolovila se - svi joj se dive (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je živi dokaz da je sve moguće!

ISTOPILA JE 90 KILOGRAMA VIŠKA: Svaki dan je radila SAMO JEDNU stvar i prepolovila se - svi joj se dive (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/nishaleriah

Niša Le Riah uspela je da smrša neverovatnih 90 kilograma zahvaljujući volji i trudu. Skidanje kilograma nije tako komplikovano, ako znate šta vam je cilj i zbog čega nešto želite.

Kada je stala na vagu 2017. godine videla je da ima 191 kilogram. Bilo je vreme za hitnu promenu! 

Zdravlje na prvom mestu

Desilo se da je tada uragan razorio njen grad, zbog čega je bila pod stresom. U intervjuu za Good Morning America otkrila je da bi se izborila sa stresom išla je redovno u šetnje.

- Moje mentalno zdravlje nije bilo baš dobro i tako sam odlučila da šetam - rekla je ona.

Njena transformacija nije se dogodila preko noći, već je rezultat upornog rada i odlučnosti. 

Foto: TikTok/nishaleriah

Žena koja je uspela da smrša 90 kilograma

Proteinski šejkovi i suplementi postali su njeni verni saveznici, a svakodnevno vežbanje je nezaobilazni deo njenog života. Skakanje, čučnjevi i trčanje su joj danas omiljene aktivnosti, koje je održavaju u top formi.

Do 2018. godine, rezultati su bili zapanjujući! Izgubila je neverovatnih 20 kilograma i bila je oduševljena svojim napretkom. 

Pre mršavljenja, bila je mnogo više nervozna nego danas, ali onda je dobila podsticaj koji joj je trebao. To je bila teretana. Odlučna u svojoj nameri da se oseća i izgleda bolje nego ikada pre, a postala je redovna članica teretane. Pre je bilo sramota i nije govorila o svojoj kilaži, ali danas više nije tako. Ponosno ističe zdrave navike.

- Jednom kada shvatite ko ste i kada možete da volite sebe, kada verujete u sebe i u ono što ste, odnosno onakve kakve vas je Bog stvorio, nebo je granica - rekla je ona i naglašava da sada održava svoju kondaciju i želi da bude uzor svojoj deci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading