NINA RADULOVIĆ OTKRILA KAKO JE SMRŠALA ČAK 23 KILOGRAMA: Jelovnik koji prati DOSTUPAN je i JEFTIN, njen trik je sjajna "VARKA" kada ste gladni

Autor: NEVENA JAKOVLJEVIĆ

Lifestyle

17.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka važi za jednu od najlepših TV lica, a za Republiku otkrila je na koji način održava kilažu idealnom.

NINA RADULOVIĆ OTKRILA KAKO JE SMRŠALA ČAK 23 KILOGRAMA: Jelovnik koji prati DOSTUPAN je i JEFTIN, njen trik je sjajna "VARKA" kada ste gladni

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Nina Radulović

Srpska voditeljka i bivša manekenka Nina Radulović tokom svoje karijere uvek se na poseban način isticala i izdvajala kako neprevaziđenom lepotom i ženstvenošću, tako i profesionalnošću na malim ekranima. Osim neospornih poslovnih uspeha, jedan privatan ništa ne može da nadmaši.

Nina Radulović 2011. godine dobila je sina Lava. Voditeljka je tada imala 24 godine, te veruje da joj je upravo to olakšalo svaki trud da kilogrami viška odu. Otkrila nam je kako je uspela da smrša čak 23 kilograma.

- Ostala sam u drugom stanju kada sam imala 24 godine i 67 kilograma, pa je sve bilo lako. Ugojila sam se 23 kilograma, ali sam ih lako i skinula, za samo dva meseca. Uz stalno dojenje, ustajanje noću i volju, bilo je jednostavno vratiti se na staru kilažu. Nisam u trudnoći ni malo vodila računa, ali zato posle porođaja jesam i to je dalo rezultate - objašnjava Nina za "Republiku" i otkriva da kao i svi ima svoje poroke:

- Sva hrana mi je porok. Što sam starija sve me više obuzima strast za hranom. Ali ako me pitate bez čega ne bih mogla, to su salate, supe i čokolade. Tu čini mi se održavam balans. Hleb ne jedem uopšte, da bih mogla čokoladu.  

Voditeljka tvrdi da nije disciplinovana kako u ishrani tako i u treningu, ali neke granice ipak poštuje.

- Nisam disciplinivana, ali stalno mislim o tome da ne preteram u uživanju u hrani i onda sebe kočim. Od operacije kičme više uopšte ne idem na naporne treninge, već se držim preporuka fizioterapeuta i vežbi koje mi oni daju. Volela bih da sam disciplinovanija kada je hrana u pitanju. Da ne bih sebe stalno kočila, počela sam da naručujem obroke, koji mi stižu na kućnu adresu, u vidu paketa sa tri glavna i dve užine. Ukusni su, a dijetalni, pa ne moram da razmišljam više o tome šta ću jesti. Drugi misle o tome za mene.

 

Jelovnik Nine Radulović

Otkrila nam je namirnice koje je unosila u okviru plana ishrane.

- Ujutru sam jela jogurt sa ovsenim pahuljicama, sirovom golicom, bademom, uz kafu sa biljnim mlekom. Za ručak je uvek bilo nešto kuvano, a umesto večere jela sam jabuku. U kriznim momentima, salata je bila na meniju za večeru. Sada sam manje rigorozna, jer održavam kilažu, uz obroke koje konzumiram po porudžbini.

Iako je oduvek bila vitka, tek sada mnogi tvrde da nikada bolje nije izgledala, a nama je objasnila koji trik primenjuje kada oseti glad, a kada ne želi da jede nešto nezdravo.

- Jogurt sa cimetom, ili tri suve šljive su mi uvek sjajna "varka". Zdravo, ukusno i čini sitim - zaključuje ona za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading