NINA RADULOVIĆ ŽELI JOŠ DECE! Sa Lečićem ima sina Lava, svi misle da ima NOVOG PARTNERA: Treba mi jedna beba!

Autor:

Zabava

14.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović zaintrigirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NINA RADULOVIĆ ŽELI JOŠ DECE! Sa Lečićem ima sina Lava, svi misle da ima NOVOG PARTNERA: Treba mi jedna beba!

Foto: Republika.rs

Nina Radulović

Voditeljka Nina Radulović obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je odgovarala na njihova pitanja. Jedan korisnik ove mreže upitao ju je da li planira da ima još dece.

- Mnogo bih volela da imam još dece, pogotovo što Lav raste i traži, ali ne samo to, njegova interesovanja se usmeravaju dalje od mame i kuće i tako dalje, on treba da živi svoj život, a meni treba neko bepče to je tačno. Dok se to ne desi, a to Bog odlučuje ja sam kupila papagaja - rekla je voditeljka, a odmah su krenule spekulacije da ona ima novog partnera.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nine Radulović

Podsetimo, Nina Radulović iz braka sa glumcem Branislavom Lečićem ima sina Lava, koji ima 12 godina. O njihovoj ljubavi dugo se pisalo, a javnost je najviše šokirala činjenica da je glumac stariji 31 godinu od svoje tadašnje partnerke. Njih dvoje su se potom venčali, a onda je nakon šest godina usledio razvod 2016. godine.

- Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. 'Papir' drži vezu stabilnom, teže je vezu 'prokockati' ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Parovima koji dobiju mališana uskraćeno je vreme koje bi provodili u dokolici, ali je važno dobro se organizovati - rekla je Nina i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Branislav Lečić

- Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi 'baka-servis'. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja - rekla je Nina svojevremeno za "Hello", prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading