CRNOGORCI I BOSANCI SU JOJ SLABA TAČKA: Elektra Elit priznala AFERU sa Markom Markovićem, pa otkrila da ima ljubavnika i u Sarajevu!

Autor:

Zabava

14.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elektra Elit bez dlake na jeziku progovorila o svom ljubavnom životu!

CRNOGORCI I BOSANCI SU JOJ SLABA TAČKA: Elektra Elit priznala AFERU sa Markom Markovićem, pa otkrila da ima ljubavnika i u Sarajevu!

Foto: Igor Živković

Elektra i Marko

Pevačica Elektra Elit nedavno je posetila Crnu Goru, gde se videla sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem, sa kojim je pre određenog vremena snimila spot u Berlinu. Pevačica je danas gostovala u jednoj emisiji i otkrila da su joj Crnogorci slaba tačka, a potom pozdravila atraktivnog Markovića.

- Ja se uvek ložim ili na Crnogorce ili Bosance, to mi je slaba tačka. Evo, baš pozdrav za Crnu Goru. Pozdravljam samo jednoga, Marku Markoviću pozdrav od Elektre Elit. I za Sarajevo pozdrav, ali tom ne smem da kažem ime - rekla je Elektra za "Informer TV". 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko i Elektra

Pre par dana Elektru i Marka je paparaco našeg portala zatekao na aerodromu u Podgorici. Elektra je sletela, a Marković ju je sačekao i njih dvoje su se izgrlili i izljubili pred svima.

Ona je provela nekoliko dana u Podgorici, gde je provodila vreme sa bivšim zadrugarem, a onda smo je ponovo zatekli na istom mestu. 

Elektru smo uslikali kako šeta aerodromom u Podgorici, u dugačkoj haljini koja je imala duboki dekolte i njene grudi bacala u prvi plan. Elektra je nosila velike sunčane naočare koje su joj prekrivala pola lica, ali joj se sve vreme video osmeh i da je sjasno raspoložena. Sa njom je i tad bio Marko Marković, koji ju je sve vreme pratio, a nakon toga smo ih zatekli kako zajedno sede u kafiću, sa društvom. 

Republika

Foto: Republika

Marko i Elektra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.10.2023 22:24

E jadan je on kad je u semi sa operisanim muskarcem, fuj