Oni su VODILI LJUBAV pred kamerama i opstali zajedno: Za jedan par NIKAD NE BISTE POVEROVALI da je potekao iz rijalitija (FOTO)

Autor: M. K. V.

Zabava

07.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je više rijaliti veza koje napolju nisu opstale, ali ovi parovi su dokazali da prava ljubav ima srećan kraj što svedoče brakom i skladnim porodičnim životom u stvarnom svetu.

Oni su VODILI LJUBAV pred kamerama i opstali zajedno: Za jedan par NIKAD NE BISTE POVEROVALI da je potekao iz rijalitija (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Luna Đogani i Marko Miljković su nakon učešća u "Zadruzi" zasnovali porodicu i danas su ponosni roditelji dve devojčice, a u opstanak njihove ljubavi van rijalitija je malo ko verovao. Naime, bivši zadrugari su i pred kamerama imali turbulentan odnos, ali im je napolju krenulo sve nabolje. Venčali su se, dobili ćerku Miju, a sada im je stigla i prinova, još jedna devojčica kojoj su dali ime Lana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Luna i Marko su ćerki Miji podarili sestru Lanu

Pored njih opstao je još jedan par iz "Zadruge" kome skoro niko nije predviđao budućnost. Pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić dokazali su ljubav, koja im je više puta bila na ispitu. Njih dvoje su se fizički obračunavali, pa je morala da reaguje i policija. Međutim, njihova veza je postala ozbiljna kada je pevačica ostala u drugom stanju i rodila sina Longa. Iako žive nevenčano, Nadežda i Toma žive miran porodičan život i zajedno odgajaju naslednika kome su oboje posvećeni.

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić su izgradili odnos zbog sina Longa

Bivši muž Goce Tržan i otac vanbračnog deteta Miljane Kulić Ivan Marinković svoju sreću našao je u rijalitiju "Parovi" gde je upoznao suprugu Jelenu Ilić.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Ilić i Ivan Marinković nedavno su izgovorili sudbonosno "da"

Sa njom se venčao tek nakon svog učešća u "Zadruzi 6", gde se napokon zbližio sa sinom Željkom u čemu ga je ona svesrdno podržavala. Iako su na početku imali turbulentnu vezu, a i policija je intervenisala kada je tokom jedne tuče Jelena ubola makazama Ivana, to nije bio razlog da se raziđu zauvek. Ilićeva je istrajala u nameri da motiviše Marinkovića da ostavi alkohol, a kada se oslobodio poroka njihova veza se stabilizovala. Nedavno su uplovili i u bračne vode.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora sklopile su letos prvi gej brak (u Crnoj Gori, gde je to zakonom dozvoljeno, prim. aut.) koji je potekao iz rijalitija. Njih dve su svoju ljubav potom opet stavile na ispit ušavši u "Elitu", tako da će tek po izlasku morati da dokazuju koliko im je ljubav jaka napolju.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlovića sklopile brak, pa ušle u "Elitu"

Ivana Krunić i Bane Čolak zaljubili su se u "Zadruzi", a posle dve godine zabavljanja su se i verili. I pored toga što su se zljubili u rijalitiju, di-džej tvrdi da je njihova ljubav ostala jaka i da im u realnom životu cvetaju ruže u ljubavi. 

Foto: Instagram.com

Bane Čolak i Ivana Krunić tvrde da im ljubav cveta


Rijaliti učesnici Maja i Alen Hadrović, koji imaju dvoje dece, sina i ćerku, dok ona iz prethodnog braka ima još jednog sina, takođe su dokazali da je njihova rijaliti ljubav prava. Nakon dve godine građanskog braka i nakon što su postali roditelji, odlučili su da se zavetuju i pred Bogom. Njih dvoje su ove godine organizovali crkveno venčanje, kao i krštenje ćerke, posle čega su priredili slavlje za porodicu, kumove i najbliže prijatelje. Po svemu sudeći oboje su zaljubljeni kao prvog dana. 

Foto: Instagram.com

Maja i Alen Hadrović posle dve godine građanskog braka sklopili i crkveni


Malo ko se seća da je i jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi potekao iz rijalitija. Naime, poznati pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović upoznali su se 2010. godine u rijalitiju "Survajver".

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Barović i Nikola Rokvić već 13 godina u srećnom braku

Oni su na jednom ostrvu na Filipinima proveli mesec dana, a vezu koju su započeli pred kamerama nastavili su da održavaju na daljinu jer je novosadska manekenka zbog posla boravila u Americi. Ubrzo su odlučili da započnu zajednički život, nakon čega je Bojana ostala u drugom stanju. To je ubrzalo njihovu odluku da se venčaju. Par danas ima troje dece i uživa u skladnom porodičnom životu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading