NATAŠA BEKVALAC ŠEST DANA NIJE JELA SLEDEĆE NAMIRNICE: Uz pomoć ovog jelovnika smršala je 10 KILOGRAMA i izgleda nikad bolje (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac uspela je da za mesec dana smrša 10 kilograma.

NATAŠA BEKVALAC ŠEST DANA NIJE JELA SLEDEĆE NAMIRNICE: Uz pomoć ovog jelovnika smršala je 10 KILOGRAMA i izgleda nikad bolje (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Pevačica Nataša Bekvalac uspela je da skine kilograme i dođe do željene kilaže. Uz poseban jelovnik smršala je čak 10 kilograma i izgleda besprekorno. Reč je o atkinsovoj dijeti koja podrazumeva unošenje velike količine proteina sa malo ugljenih hidrata. Uglavnom je namenjena onima koji žele da izgube veći broj kilograma.

Ona je nabacila 10 kilograma kada se odvikavala od cigareta. Danas ima manje od 60 kilograma.

Neophodno je da se tokom ove ishrane unese minimum dva i po litra vode dnevno. Ono čega se pevačica ipak odriče su testa, pirinač, grašak, pasulj, paste i svi ostali izvori ugljenih hidrata. Takođe, nije dozvoljeno jesti slatkiše osim kašike meda ako je potrebno da se zasladite. Dozvoljene namirnice su mlečni proizvodi, meso, jaja, orašasti plodovi, povrće i voda.

Prvih šest dana pratite ovakav način ishrane, a sedmog dana smete za ručak pojesti testeninu, krompir i pirinač, ali i dalje slatkiše ne.

Ako se pomenut način ishrane kombinuje sa treningom, rezultati će biti vidljivi, ali je bitno da se ipak kosultujete sa lekarom pre započinjanja bilo kog programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading