PRVO OGLAŠAVANJE NOVOG DEČKA LAZIĆEVE MAJKE: Otkriveni detalji romanse Branke i Dragana iz Holandije, evo kako je folker reagovao!

Autor: P. R.

Zabava

20.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Dragan Gagi Paunović, nakon što je raskrinkana njegova romansa sa Brankom, majkom Darka Lazića!

PRVO OGLAŠAVANJE NOVOG DEČKA LAZIĆEVE MAJKE: Otkriveni detalji romanse Branke i Dragana iz Holandije, evo kako je folker reagovao!

Foto: Društvene mreže, ST/D. KADIĆ, Republika

Danas je kao bomba odjeknula vest da Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića, ima novog dečka. U pitanju je izvesni Dragan Gagi Paunović iz Holandije, što je potvrdio i on u svom prvom oglašavanju za domaće medije.

Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno - počeo je Dragan, a na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

- Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije - kazao je Dragan.

Nezaobilazno pitanje bilo je i u kakvom je odnosu sa Darkom, te da li je bio na njegovoj nedavno održanoj svadbi sa Katarinom Lazić.

- Što se tiče Darka, on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno - otkrio je Dragan, piše Telegraf.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko i Katarina Lazić

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Branka i Dragan poznaju se godinama, ali su se bolje upoznali preko društvene mreže "Fejsbuk".

Branka i Gagi su počeli samo da se druže, oni se dugo poznaju, ali eto, izrodila se jedna lepa romansa tek sada. Njoj je bilo teško jer je ostala bez supruga pre dve godine i Dragan joj je bio velika podrška. On je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija - Francuska - Holadnija. Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Brankin novi partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, tako da ona zaista uživa pored njega. Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo, jer nep rati naše vesti, baš slabo. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio saučešće. Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona... Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život - otkrio je izvor nedavno za domaće medije.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Darko i Branka Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading