OVO JE DEČKO MAJKE DARKA LAZIĆA: Drži apartmane na Zlatiboru i živi u čak TRI ZEMLJE, Branka se oglasila!

Autor:

Zabava

20.09.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, a ona sada ima novu ljubav!

OVO JE DEČKO MAJKE DARKA LAZIĆA: Drži apartmane na Zlatiboru i živi u čak TRI ZEMLJE, Branka se oglasila!

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas je kao bomba odjeknula vest da Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića, ima novog dečka. U pitanju je izvesni Dragan P, kog pevačeva majka poznaje godinama i navodno se zabavljaju deset meseci.

Dragan i Branka poznaju se godinama, ali su se bolje upoznali preko Fejsbuka. Branka nije želela da komentariše ovu temu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dečko Branke Lazić

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti - počela je Branka.

- Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - kroz osmeh je rekla Darkova mama za "Telegraf".

- Branka i Gagi su počeli samo da se druže, oni se dugo poznaju, ali eto izrodila se jedna lepa romansa tek sada. Njoj je bilo teško jer je ostala bez supruga pre dve godine i Dragan joj je bio velika podrška. On je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija - Francuska - Holadnija. Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Brankin novi partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, tako da ona zaista uživa pored nje - govori za "Informer" izvor blizak Lazićevoj majci.

Republika

Foto: ATAImages

 

- Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo, jer nep rati naše vesti, baš slabo. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio saučešće. Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona... - govori izvor blizak porodici Lazić, pa dodaje:

- Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život - završava izvor "Stara".

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading