"MLADU KUPUJEM ZA 50 EVRA" Lazićev brat otkrio sve planove uoči SVADBE: Mladoženja još uvek nije podelio ni POZIVNICE!

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

29.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatekli smo brata Darka Lazića u Brestaču, evo kakve šok detalje nam je otkrio uoči folkerove svadbe sa Katarinom!

"MLADU KUPUJEM ZA 50 EVRA" Lazićev brat otkrio sve planove uoči SVADBE: Mladoženja još uvek nije podelio ni POZIVNICE!

Foto: Dragan Kadic, republika

Portal Republika posetila je Brestač, rodno mesto folkera Darka Lazića, koji je zajedno sa svojom izabranicom, Katarinom Stojanović, zakazao svadbeno veselje, i to u rodnom mestu, a zatim i gala proslavu u jednoj svečanoj sali u Pećincima, gde će stati na "ludi kamen".

Nakon što smo razgovarali sa Lazićevom majkom Brankom, uspeli smo da uhvatimo i njegovog brata Dragan, koji nam je otkrio za koliko će kupiti mladu, a zatim šokirao izjavom da mladoženja još uvek nema spremno odelo za veliki dan, kao ni da pozivnice za venčanje još uvek nisu podeljenje.

- Darka ne mogu da uhvatim, ovih dana je u haosu. Čekam njega da idemo da kupimo odelo, neću bez njega da kupujem. On još nije ni sve pozivnice podelio, stoji tuca na stolu. Pomogao sam mu koliko je do mene, sutra ću ipak ja biti uz njega, idemo po mladu, biće ispoštovani svi srpski običaji, gađanje u jabuku, bacanje sita i tamo gde ja nastupam je kupovina mlade. Kaća ima sestre, ako je bude prodavala starija sestra Tijana, onda sam naje*ao! Ona je opasna, ali spreman sam da dam 50 evra... (smeh) Šalim se, naravno, dogovoriću se sve sa Darkom - otkrio je Darkov brat Dragan za Republiku.

Podsećanja radi, kako smo već pisali, Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako saznajemo, izdvojeno "malo bogatstvo".

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Darko Lazić i Katarina Stojanović svadba

Goste će, kako su nam otkrili, zvanice na gala svadbi će zabavljati Lazićev kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda, kao i mnogi drugi gosti koji se sutra budu našli na licu mesta. Mladenci će, inače, fotografisati sa gostima ispred mladenačkog stola jer ima puno zvanica, ali će ispred ulaza u restoran biti napravljen tunel kroz koji će gosti ulaziti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading