ZAVIRITE U SALU GDE ĆE LAZIĆ STATI NA LUDI KAMEN: Sve dekorisano u belo-zlatnim tonovima, izdvojeno MALO BOGATSTVO za venčanje godine (VIDEO)

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

29.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako će izgledati svečana sala gde će se Darko Lazić venčati sa izabranicom Katarinom, sve prišti od luksuza!

 

 

Portal Republika posetila je Brestač, rodno mesto folkera Darka Lazića, koji je za sutra zakazao svadbeno veselje, i to u jednoj svečanoj sali u Pećincima, gde će stati na "ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno "da" zajedno sa svojom izabranicom, Katarinom Stojanović.

Naime, kako smo mogli da zeteknemo na licu mesta, pripreme su već uveliko u toku, a sudeći po prizoru, brinulo se o svakom detalju, što nam je potvrdila i pevačeva majka u izjavi za naš portal.

Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako saznajemo, izdvojeno "malo bogatstvo".

Goste će, kako su nam otkrili, zvanice na gala svadbi će zabavljati Lazićev kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda, kao i mnogi drugi gosti koji se sutra budu našli na licu mesta.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Ovde će se venčati Darko Lazić

Mladenci će, inače, fotografisati sa gostima ispred mladenačkog stola jer ima puno zvanica, ali će ispred ulaza u restoran biti napravljen tunel kroz koji će gosti ulaziti.

Podsećanja radi, kako u pevačevoj kući nismo zatekli nikoga, uspeli smo da saznamo da su Lazići raštrkani po celom Brestaču, kako bi završili sve potrebne pripreme i obaveze pred sutrašnje venčanje. Tako smo u lokalnom salonu našli Branku Lazić, Darkovu majku, koja nam je otkrila kako teku pripreme uoči sinovljeve svadbe.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Branka Lazić, majka Darka Lazića

Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece,  Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi -  rekla je majka Branka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading