"MOJA MAJKA JE OBOLELA OD KARCINOMA, A ON JE UPUCAO DVA PUTA!" Strašna priča žene čiju je majku ranio manijak na Bežaniji: Ovo nije prvi put da puca iz te puške!

Autor:

Hronika

29.08.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njenim rečima, S.T. je povredio više pasa iz komšiluka tokom ovog incidenta.

"MOJA MAJKA JE OBOLELA OD KARCINOMA, A ON JE UPUCAO DVA PUTA!" Strašna priča žene čiju je majku ranio manijak na Bežaniji: Ovo nije prvi put da puca iz te puške!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Ćerka O.M. (71), čija je majka juče bila povređena u incidentu u kojem je S.T. pucao iz vazdušne puške na ljude i životinje na Bežanijskoj kosi, daje više informacija o situaciji. Prema njenim rečima, S.T. je poznat u ulici kao bravar i većina komšija ga poznaje. Ona je potvrdila da ga i sama poznaje i da je pitala zašto je pucao na njenu majku dok je šetala psa.

- Moju majku koja je obolela od karcinoma je upucao na dva mesta. Ranio je u ruku i nogu iz vazdušne puške. Pucao je sa prozora. To je uradio juče ujutru dok je šetala psa. Moja majka je sva krvava uletela u kuću, plačući... samo je gledala da i pas nije pogođen. Moj muž je ratni invalid, on kada je to video još više se potresao. Znači, taj čovek nam pravi haos na svakom nivou u životu. Maltretira ceo komšiluk - počinje svoju priču N. K.

Prema njenim rečima, S.T. je povredio više pasa iz komšiluka tokom ovog incidenta. On je nakon hapšenja predao oružje policiji. Ćerka povređene žene je pozvala policiju nakon incidenta kako bi reagovali na ovu situaciju.

- Ja sam ga pozvala telefonom i pitala, zašto si mi pucao u majku, rekao je da nije. Rekla sam mu dobro, ja ću da zovem policiju, pa ko god da je. Međutim, policiji je priznao i oduzeli su mu pušku, izvršili pretres stana. Bio je u policiji, ali je ubrzo pušten, jer mu je, kako su mi rekli ovo - "prvo delo". Šta treba da se dogodi da on završi u zatvru, da izbije oko detetu, da pogodi bebu, trudnicu... tu je drveće, on puca nasumično. Moju majku je zrno iz puške pogodilo na milimetar i po od arterije, da je pogodilo u nju, ona bi preminula. Pa tako je i onaj iz Mladenovca, prvo ubijao pse i mačke, pa prešao na ljud -  kaže ona.

Foto: Shutterstock

 

Sve ovo ukazuje na ozbiljnu situaciju i potrebu za daljim istraživanjem kako bi se utvrdili motivi i okolnosti koje su dovele do ovog incidenta, kao i da li su postojali prethodni konflikti ili problemi između S.T. i komšija.

- Ovo nije prvi put da puca iz te puške, uglavnom napada žene sa psima, jer mu životinje smetaju. Ne znam koliko je pasa do sada ranio, znam da je više njih. Moja majka ima karcinom, žena je bolesna, a bilo bi joj teže psa da je pogodio nego nju. To što nam on radi je strašno. Smetaju mu deca, pa baca petarde na njih. To se sve dešava u dvorištu zgrade gde se komšiluk okuplja. Pre neki dan se žalio na to što moja majka i komšinica sede i pričaju u tom dvorištu jer on ne može da spava do njih. Verujte mi da je policija bila u šoku kada je sve ovo čula - dodaje. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading