TRAŽE DA SE GALENI ZABRANI ULAZ U SRBIJU: Bugarska pevačica uvredila naš narod, evo kako se sada pere!

Autor:

Zabava

29.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna bugarska pevačica nazvala naš narod šovinističkim!

TRAŽE DA SE GALENI ZABRANI ULAZ U SRBIJU: Bugarska pevačica uvredila naš narod, evo kako se sada pere!

Foto: instagram/printscreen,pixabay.com

Kako su domaći mediji preneli, bugarska pevačica Galena Gančeva izazvala je kontroverzu u našoj zemlji, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak, gde ona navodno tvrdi da su Srbi šovinistički narod.

Kako se dalje navodi, ona je sada na meti osuda, a pre samo par meseci govorila je drugačije. Podsetimo, Galena je nedavno bila specijalni gost na koncertu Tee Tairović, koji se održao na Tašmajdanu.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Galena

Naime, Galena se u jednom intervjuu dotakla upravo ovog nastupa, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. 

- Činjenica je da gostuješ u državi sa takvom tradicijom... Oni su zaista veliki šovinisti i teško prihvataju nekoga, ja sam bila mnogo skeptična - istakla je Galena.

 

 

Bugarsku pevačicu su napali i osudili na društvenim mrežama, a pojavili su se i zahtevi da joj se zabrani ulazak u našu zemlju, kao što je to urađeno sa Jadrankom Bajraktarović koja je, podsećanja radi, razbesnela domaću javnost kad je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori izmenila tekst pasme, pa zavela "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", zbog čega joj je kasnije zabranjen ulazak u našu zemlju.

Ovim povodom, mediji su stupili u kontakt sa popularnom bugarskom pevačicom, koja je istakla da nije imala nameru nikoga da uvredi, jer su, kako je izjavila, Srbi narod koji voli i u potpunosti podržava svoje umetnike.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Galena

- Upravo sam saznala za tekstove koji su objavljeni u vašim medijima i volela bih da iskoristim ovu priliku da objasnim situaciju. Razumem da su moje izjave u nedavnom intervjuu možda pogrešno protumačene. Želela sam da kažem da srpski narod voli i u potpunosti podržava svoje umetnike, sa punim pravom. Zato sam se malo plašila kako će publika reagovati na nekog poput mene, ko dolazi iz strane zemlje. Na moje najprijatnije iznenađenje, dočekala me je najtoplija dobrodošlica i na tome sam mnogo zahvalna. Nikada nisam imala nameru da vas uvredim ili nanesem bilo kako štetu. Ono što sam rekla imalo je najpozitivniju konotaciju. Da ne bi bilo zabune, volim Srbiju i vaše ljude, vašu muziku i kulturu. Rekla sam i posle koncerta, a ponoviću i sada - ništa ne spaja ljude tako moćno kao muzika. Želim da se zahvalim još jednom srpskoj publici za svu ljubav koju mi upućuju. Hvala vam što ste mi se obratili - napisala je Galena u izjavi za Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading