BILA KALUĐERICA, PA POSTALA KONOBARICA! Ovako danas izgleda čuvena pobednica muzičkog takmičenja! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Skućija je nedavno proslavila 35. rođendan i izgleda potpuno drugačije!

BILA KALUĐERICA, PA POSTALA KONOBARICA! Ovako danas izgleda čuvena pobednica muzičkog takmičenja! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen

Kristina Skućija postala je senzacija kad je 2014. godine pobedila u italijanskoj verziji muzičkog takmičenja "The Voice" (Glas). Tada se pojavila kao časna sestra, a prošle godine je šokirala javnost kad je otkrila da je počela da konobariše u Španiji.

U ovom poznatom takmičenju predstavila se sa pesmom "The One", koju u originalu izvodi Ališa Kiz i tada je oduševila žiri i publiku. Ostala je do samog finala, gde je pobedila izvedbom pesme "What a Feeling" iz filma "Flešdens". U tom trenutku je bila u samostanu sestara Uršulinki u Milanu, a kasnije je snimila album. Jedan primerak je dobio i papa Franjo. Na albumu se našla i njena verzija Madonine pesme "Like a Virgin" (Kao devica).

Republika

Foto: Profimedia

Kristina Skućija

Prošle godine se pojavila u emisiji "Verissimo", odevena u crveni kostim i štikle, sa raspuštenom kosom.

- Verujem da treba hrabro slušati svoje srce. Promena je znak evolucije, ali je uvek zastrašujuća, jer je lakše usidtriti se u svoje sigurnosti, nego prispitivati se. postoji li ispravno ili pogrešno? - izjavila je ona, a oko odluke da napusti red pomogli stručnjaci i psiholozi.

Ali, iako nije više časna sestra, nije se odrekla vere.

- Odabrala sam da sledim svoje srce, ne razmišljajući šta će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak, iako sam imala strah da ću možda završiti ispod mosta, uvek sam to ponavljala svom psihologu - priznala je Kristina, koja je pre nekoliko dana napunila 35 godina.

 

JavaScript SDK IFrame Close Step 1: Include the JavaScript SDK on your page once, ideally right after the opening body tag.
 
Step 2: Place this code wherever you want the plugin to appear on your page.

Grazie a tutti per gli auguri di compleanno ricevuti! Siete tantissimi e meravigliosi!😍 Eh si… ho fatto le treccine🙈😀 Posted by Cristina Scuccia on Sunday, August 20, 2023

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading