CRNI NIZ SE NASTAVLJA! Nova nesreća kod UŽICA - sudar motora i kamiona!

Autor:

Hronika

28.08.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna tragična vest stiže iz Užica, ovoga puta sa magistralnog puta kroz grad, gde se nedavno dogodila fatalna nesreća u kojoj su život izgubili supružnici i jedno dete.

CRNI NIZ SE NASTAVLJA! Nova nesreća kod UŽICA - sudar motora i kamiona!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Užasne saobraćajne nesreće potresaju puteve u Srbiji. Na državnom putu prvog B reda, UžiceZlatibor, u blizini Surduka, došlo je do sudara motocikla i kamiona, u kojem je vozač motocikla pretrpeo povrede neutvrđenog stepena. Hitno je prevezen u bolnicu u Užicu. 

Još jedna tragična vest stiže iz Užica, ovoga puta sa magistralnog puta kroz grad, gde se samo nedavno dogodila fatalna nesreća u kojoj su život izgubili supružnici i jedno dete. Na svega 100 metara od tog mesta, desio se još jedan sudar, ovaj put između autobusa koji je bio na liniji Niš - Prijepolje i putničkog vozila. Iako srećom nije bilo povređenih osoba, velika materijalna šteta je pričinjena.

Policija je brzo stigla na mesto nesreće i sprovela uviđaj kako bi utvrdila uzrok sudara. Ovi događaji ukazuju na potrebu za ozbiljnim pristupom bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio broj nesreća i zaštitili vozači, putnici i prolaznici na putevima.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading