SVUDA NOSI ZASTAVU SRBIJE! Oglasio se mladić sa koncerta Rite Ore - otkrio šta mu je rekao Albanac koji se našao na licu mesta!

Autor:

Zabava

28.08.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić od kog je Rita Ora uzela zastavu Srbije se oglasio za Republiku i progovorio o ovom događaju!

SVUDA NOSI ZASTAVU SRBIJE! Oglasio se mladić sa koncerta Rite Ore - otkrio šta mu je rekao Albanac koji se našao na licu mesta!

Foto: Profimedia, Instagram/iam_gaga

Za Republiku se oglasio Borivoje, dečko od kog je Rita Ora, pevačica albanskog porekla, uzela srpsku zastavu na koncertu u Mađarskoj. Borivoju je otac Mađar, a majka Srpkinja i kako kaže, zbog ovoga je poneo zastavu na koncertu i bio je jedini koji ju je nosio.

- Kao prvo, nije mi bila namera da uvredim Ritu Oru. Svaki dan tokom festivala sam na sebi nosi srpsku zastavu, jer sam polusrbin, polumađar. Takođe, mnogo Srba živi u Mađarskoj,, koji su mi dolazili tokom festivala, da piju i ćaskaju. Nisam bacio zastavu Riti Ori, nego mi je ona uzela iz ruke i odnela. Kasnije sam tražio od osoblja da mi vrate zastavu i niko se ni na koga nije ljutio. Moj plan je bio da objavim video sa Ritom Orom na instastori, ali nisam očekivao da će mi uzeti iz ruku zastavu - rekao je Borivoje za Republiku, koji se oglasio i za druge medije:

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, išao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili problem - otkrio je Borivoje.

Republika

Foto: Instagram.com/iam__gaga

 

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene - ispričao je on.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu "da se veoma razočarao u Ritu".

Republika

Foto: Instagram/iam_gaga

 

- Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju - završio je Borivoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ceca

28.08.2023 19:45

Ta Albanka je neobrazovana, ona pojma nije imala čiju zastavu uzima! Nije bila zaslepljena reflektorima, nego nije znala da je to srpska zastava, a ne madjarska. Verovatno je školu završila na Kosovu.