LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sa Zvezdom bi kao trener titulu uzeo i moj sin Marko!

Autor:

Sport

28.08.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni stručnjak pričao je u superlativu o timu koji imaju crveno-beli.

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sa Zvezdom bi kao trener titulu uzeo i moj sin Marko!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović dospeo je u žižu javnosti, pošto više nije strateg ukrajinske Zorje, a za naš portal je opširno pričao o razlozima napuštanja kluba.

Tokom tog razgovora, dotakli smo se i početka sezone Crvene zvezde, za koju Lalatović kaže da je njegova igračka majka, jer ga je stovrila kao fudbalera, ali naglašava da je Vojvodina njegova trenerska majka, pošto je kao šef stručnog štaba "lala" ušao u istoriju.

- Sjajan početak sezone. Zvezda je baš domionantna, ali to joj ne valja. Zvezda nema jakih utakmica u Srbiji, pa zato ne zna da se brani i to će biti veliki problem u Evropi. Zvezda je sada toliko moćna, da bi i moj sin Marko uzeo titulu u Srbiji, sa ovim timom bi on bio prvak - rekao je Lalatović za portal Republika.rs.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Nastavio je da sipa pohvale nekadašnji kapiten crveno-belih.

- Sve pohvale idu na račun uprave kluba i za skaute Mitra Mrkelu i Marka Marina, koji su doveli takve igrače i jednog vrhunskog trenera. Krenuli su sjajno, što je bilo i očekivano sa takvim timom. Zvezda je postala mašinerija, što je rekao i Zvezdan Terzić.

Ipak, Crvena zvezda je u prethodnom kolu Superlige Srbije poražena od Voždovca na Krovu.

- Desi se kiks. Izgubi i Pari Sen Žermen, pa može i Crvena zvezda. Voždovac se branio sa po pet ili čak šest igrača u zadnjoj liniji, sa po tri fudbalera na boku, a Zvezdi je smetala i igra na veštačkoj podlozi. Međutim, ja sam siguran da je Zvezda već osvojila titulu, jer je moćna toliko da bi i njen drugi tim bio šampion države - uverava Nenad.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Jedna stvar, međutim, brine Lalatovića.

- Ipak, to je problem za Zvezdu, jer nema ko da je napadne. Crveno-beli mogu da prime gol samo iz neke kontre, kad se defanzivci opuste, jer nemaju posla. To je problem za Zvezdu, jer u Ligi šampiona neće moći tako da igra. Zvezda mora da nauči i da se brani, jer se fudbal igra u oba smera.

Na kraju je imao jasnu poruku.

- Crvenoj zvezdi želim da prezimi u Ligi šampiona i da osvoji titulu, ali bih voleo da Kup pripadne Vojvodini - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading