"BOMBA" U SERIJI A: Milan dovodi STRAŠNOG napadača!

Autor:

Sport

28.08.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jači tim Stefana Piolija.

"BOMBA" U SERIJI A: Milan dovodi STRAŠNOG napadača!

Foto: Tanjug

Mehdi Taremi, iranski napadač koji igra za Porto, vrlo lako bi mogao da u narednom periodu pojača Milan.

Kako prenosi Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder, Taremi je već pre nekoliko nedelja potvrdio italijanskom timu da želi da pojača ekipu Stefana Piolija, a sada je sa njima dogovorio i lične uslove, pa je sada sve na tome da li će dva tima napraviti saradnju.

Ipak, tu škripi. Porto traži 25 miliona evra za svog golgetera, ali Milan ne planira da toliko novac pošalje u Portugal. Međutim, kako Romano tvrdi, tim iz "grada mode" će čekati do kraja prelaznog roka i nadati se da će dobiti drugačiji odgovor sa "Dragaa".

Inače, Mehdi Taremi je ponikao u rodnom Iranu, gde je nastupao za nekoliko klubova, između ostalog i za Persepolis, gde se zadržao četiri godine. Zatim je usledio transfer u Al Garafu, a prvi klub u Evropi mu je bio Rio Ave. Odatle je, 2020. godine, stigao u Porto, za koji je do sada odigrao 101 ligaški susret, a upisao je 58 golova.

Videćemo do kraja prelaznog roka da li će do ovog transfera doći, a nema sumnje da bi Iranac bio veliko pojačanje za ekipu koja je prošle sezone igrala polufinale Lige šampiona, gde je zaustavljena od gradskog rivala Intera. 

Milan je sezonu u Italiji započeo sa dva trijumfa, pobedama protiv Bolonje (2:0), odnosno Verone (4:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading