ROSO-NERI DOGOVORILI NOVO POJAČANJE! Vezista stiže u Milano!

Autor:

Sport

28.07.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki reprezentativac Junus Musa zadužiće opremu kluba sa San Sira.

ROSO-NERI DOGOVORILI NOVO POJAČANJE! Vezista stiže u Milano!

Foto: Tanjug/AP

Uprava Milana je na dobrom putu da realizuje još jedan transfer, pošto je nadomak dogovora sa Valensijom oko prelaska Junusa Muse u ovu ekipu.

Mesecima su trajali pregovori roso-nera sa Valensijom oko američkog reprezentativca, koji će uskoro postati osmo pojačanje tima sa San Sira.

Uvek dobro obavešteni italijanski transfer eksperti donose vest da je Milanu preostalo da utanači sitnice oko sjajnog veziste, pre nego što krene put Italije.

Predsednik španskog kluba Peter Lim nije želeo da pusti "svoje blago" ispod 25.000.000 evra, pa je odbijao sve napade sedmostrukog prvaka Evrope. Želja fudbalera je, međutim, bila da ode u Seriju A, što je i saopštio vrhuški Valensije. Pristao je da radi odvojeno od ostalih saigrača, tražeći od Lima da popusti pred zahtevima giganta iz grada mode, pa je na kraju uspeo u tome.

 

 

Činjenica je, ipak, da "slepi miševi" neće dobiti zahtevanih 25 miliona evra, pošto kako javlja Fabricio Romano, Italijani će inkasirati 18.000.000 fiksno plus dva do tri miliona u bonusima.

Sa druge strane, Đanluka Di Marcio navodi da je Milan u poslednjem trenutku promenio ponudu i pristao da u cugu isplati 20.000.000, da bi što pre dobio Musin potpis.

U svakom slučaju, dani dele američkog reprezentativca od selidbe na Apenine, što će nesumnjivo biti ogromno pojačanje za četu Stefana Piolija. Milan je u veznom redu već angažovao Rubena Loftus Čika i Tidžanija Rejndersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading