BUGARI POVUKLI ŠOKANTAN POTEZ! Saša Ilić dobio OTKAZ!

Autor:

Sport

28.07.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as Partizana završio misiju u sofijskom CSKA.

BUGARI POVUKLI ŠOKANTAN POTEZ! Saša Ilić dobio OTKAZ!

Foto: Starsport

Bivšem fudbaleru i proslavljenom kapitenu kluba iz Humske Saši Iliću uručen je otkaz otkaz na klupi bugarskog CSKA iz Sofije, pošto je njegov tim poražen od rumunskog Sepsija u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Ilić je proveo godinu dana u redovima "armejaca", ali nije uspeo da osvoji titulu u nacionalnom prvenstvu, jer je u poslednjim kolima izgubio trku sa novim-starim prvakom Ludogorecom.

Kap u prepunoj čaši bio je poraz CSKA od Sepsija u prvom meču drugog kola kvalifikacija za najmlađe UEFA takmičenja, pa su Bugari pred revanš u Rumuniji u veoma teškom položaju.

 

 

Podsetimo, Saša Ilić je igračku karijeru završio u Partizanu pre tri godine. Dres matičnog kluba nosio je od 1988, tačnije od svoje devete godine, a prvi profesionalni ugovor potpisao 1996.

Za "parni valjak" je debitovao je na utakmici protiv Borca iz Čačka 26. oktobra 1996. kada je ušao u igru sa brojem 1 na leđima umesto Ivana Tomića, a prvi gol u prvenstvenim mečevima postigao je protiv Vojvodine 23. 8. 1997. u Novom Sadu.

Pored Partizana nastupao je za Galatasaraj (76 utakmica, 25 golova), Salcburg (42 utakmica, 10 golova), Larisu (12 utakmica, 1 gol) i Seltu (13, 1 gol).

Za reprezentaciju je debitovao 16. avgusta 2000. protiv Severne Irske, a odigrao je ukupno 37 mečeva i postigao četiri pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading